• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Humskoj - Iliev otišao iz Partizana! Nakon burne rasprave o Stolici, crno-bijeli ostali bez sportskog direktora

Autor Haris Krhalić

Crno-bijeli su ostali bez sportskog direktora pošto Iliev nije podržao odluku da Stolica ostane trener.

 Ivica Iliev napustio Partizan Izvor: MN PRESS

Burno je bilo prethodnih dana u Humskoj pošto se raspravljalo o odlasku trenera Ilije Stolice, međutim nakon odluke rukovodstva da ne dođe do smene - sportski direktor Ivica Iliev je podnio ostavku, prenosi "Telegraf".

Tako će Partizan usred ljetnjeg prelaznog roka ostati bez čovjeka koji je zadužen za dovođenje novih igrača, i odlazak onih koji su "višak", što svakako nije dobra vest za crno-bijele. Razlog odlaska je očigledan, neslaganje povodom ostanka Stolice, trenera koga je upravo Iliv predstavio prije samo mjesec i po dana.

Djelovalo je tada da su se njihove fudbalske vizije poklopile i da je Partizan dobio dobar tandem koji bi mogao da vrati titulu u Humsku, međutim nakon dva kiksa u tri kola - sve je krenulo nizbrdo.

Iliev je bio nezadovoljan igrom Stoličinog tima i pokrenuo je pitanje njegovog ostanka u klubu, međutim predsjednik Milorad Vučelić stao je na stranu trenera i dao mu "drugu šansu". Svi osim Ilieva vjeruju da bi uz strpljenje Partizan mogao da podigne nivo igre kod Stolice, a pošto se oko toga nisu složili - sportski direktor je odlučio da ode.

Takođe, prethodno se u javnosti pojavila i informacija da je Stolica insistirao na odlasku Ilieva i to poslije meča u Nišu, međutim to u međuvremenu nije potvrđeno i nije poznato da li je bio faktor u odluci sportskog direktora.

Ivica Iliev se 2019. već povlačio sa mjesta sportskog direktora Partizana, kada je završio četvorogodišnji mandat nakon odlaska trenera Zorana "Bate" Mirkovića. Naredne dvije godine u Humskoj se vodio kao koordinator sportskog sektora, a na funkciju sportskog direktora zvanično se vratio u septembru 2021. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Sada mi ni krivi ni dužni još 5 godina LŠ

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC