• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juče smo odbili ponudu za važnog igrača! Mrkela o prelaznom roku: Nije još gotovo, a Falku još malo ističe rok!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mitar Mrkela pojasnio je situaciju oko Strahinje Erakovića i Filipa Falka.

 Juče smo odbili ponudu za važnog igrača! Mrkela o prelaznom roku: Nije još gotovo, a Falku još malo ističe rok! Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Mitar Mrkela predstavio je danas novo pojačanje Crvene zvezde. Stigao je povratnik Nemanja Milunović, a kako je objasnio operativac šampiona Srbije - to neće biti i posljednje pojačanje ovog ljeta.

"Mogu da se očekuju još neka pojačanja, nismo završili prelazni rok. Uglavnom smo zadovoljni ovim što imamo, ali želimo u bliskoj budućnosti da se pojačamo", rekao je Mrkela bez analize o kojoj poziiji bi se radilo, međutim najvjerovatnije će se to desiti krajem avgusta kada se završe evropske kvalifikacije.

Do tada ne mrda ni Strahinja Eraković. Iako djeluje da je Milunović došao da bi zamijenio mladog štopera, koga žele klubovi iz Rusije, Mrkela poručuje da "Čupa" (trenutno) nije na prodaju.

"Oko Erakovića mislim da je stav uvijek bio jasan, Eraković ne može da ide do kraja kvalifikacija, a stižu nam ponude. Juče smo imali jednu ozbiljnu ponudu za Erakovića koju smo odbili", rekao je Mrkela i potom dodao da "ne želi da licitira o sumi koja bi zadovoljila" apetite Crvene zvezde.

Mrkela je takođe potvrdio da se uskoro bliži rok koji je Zvezda dala Falku da samostalno u Italiji pronađe novi klub, dok se svrnuo i na situaciju oko desnog beka.

"Teško je riječi šta je problem. Radio sam sedam godina u Fudbalskom savezu Srbije i generacije i generacije nemaju kvalitetnog desnog beka. Treba svi da dođemo koji radimo u fudbalu do korijena problema zašto je situacija takva. Situacija nije dobra. Što se tiče nas, mi imamo Marka Gobeljića i tu mogu da igraju i još neki igrači poput Stankovića, Pankova... Često se dešavalo da se igrači koji sa centralnog veznog pređu na beka, kao recimo Milan Gajić, pa i Mihajlo Ristić. Vidjećemo šta će biti, tako da imamo rješenja za te stvari, tako da i Eraković može da igra na toj poziciji", zaključio je Mrkela.

Podsjetimo, Crvena zvezda je ovog ljeta dovela Kingsa Kangvu, Osmana Bukarija, Aleksandra Pešića, Vuka Bogdanovića i Nemanju Milunovića.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC