• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Milan Borjan stao uz Rajka, Džaju i Pižona!" Kapiten Zvezde postavio novi cilj - polufinale Lige šampiona!

Autor Haris Krhalić

Golman Crvene zvezde potpisao je novi ugovor i poručio da je sada cilj plasman u završnicu evropskih takmičenja.

 Milan Borjan nakon potpisa novog ugovora Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan produžio je ugovor do 2026. godine i ako ostane do kraja lako bi mogao da završi karijeru na "Marakani" - i to poslije devetogodišnjeg mandata. Trofejni čuvar mreže stigao je u klub 2017, ostvario istorijske rezultate, a potpis na novi ugovor stavio je u srijedu, u društvu predsjednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Nisam slučajno rekao da je mali broj igrača koji su obilježili Crvenu zvezdu i proveli toliko dugo vremena u klubu. Milan će se na ovaj način uvrstiti među naše legende Rajka, Džaju, Pižona, koji su po 10 godina bili u redovima Crvene zvezde", rekao je Mijailović, a te riječi su dirnule golmana.

"Biti u takvom društvu je nevjerovatno, nikad ne bih pretpostavio da ću dostići tako nešto. Ali kad vjeruješ, radiš, boriš se kroz život – sve je moguće. Ovo je moja druga kuća i osjećam se fenomenalno. Hvala ljudima iz kluba što mi tako vjeruju. Sad samo treba da idemo napred, da osvajamo titule i da igramo grupnu fazu", rekao je Borjan.

"HOĆEMO DO KRAJA U EVROPI"

Izvor: MN PRESS

Upitan na "Marakani" šta bi poželio za naredni period, golman je postavio visoke ciljeve - osvajanje titula i nastup u završnici evropskih takmičenja.

"Želja i ambicaija sada su još veće. Napravili smo sjajne rezultate od kada sam došao u klub i u Evropi, uzeli smo uzeli pet titula, dva kupa, dva puta igrali Lige šampiona, tri puta Ligu Evrope. Vratili smo Zvezdu tamo gdje joj je mjesto, u evropsko takmičenje i sada samo ostaje da napravimo još bolje rezultate, polufinale ili finale Lige šampiona, Lige Evrope… Bože zdravlja, treba vjerovati, ja uvijek vjerujem i vjerujem da ćemo da ostvarimo još bolje rezultate", poručio je golman koji je bio ključni igrač u mnogim uspesima crveno-bijelih.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je klub i današnjim potpisom ostvario obećanje.

"Mislim da je za nas jednako važno da su svi naši nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima, a u ovom prelaznom roku doveli smo nekoliko mladih igrača, osjetno smo jači. Pojačali smo se na pozicijama koje su bile malo slabije nego što smo željeli. Sa ovim potpisom, sa igračima koje imamo i sa novim igračima, svima smo stavili do znanja da ispunajvamo date riječi da Zvezda mora da bude jača iz jača u svakom prelaznom roku. To smo bili u posljednjih šest godina, postizali smo sve bolje rezultate i želimo da tako bude i sljedeće sezone", poruka je Mitra Mrkele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC