• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - Kristijano napustio Junajted dok je trajao meč: Navijači ne mogu da vjeruju, Ronaldo zamijenjen, pa otišao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatno ponašanje Portugalca, od njega nismo navikli da bude ovako neprofesionalan.

 Kristijano-Ronaldo-otisao-sa-Junajtedove-utakmice Izvor: Profimedia/Twitter/CantonaManc/printscreen

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester i na generalnoj probi Junajteda protiv Rajo Valjekana zaigrao za tim čiji je član po drugi put u karijeri, ali... Erik Ten Hag je odlučio da na poluvremenu izvede iz igre Portugalca, a legendarni fudbaler je zbog toga otišao kući prije kraja meča.

Navijači Mančester junajteda ostali su u šoku, a neki od njih uspjeli su ispred stadiona da uhvate Portugalca kako odlazi. Dobili su autograme i fotografije, ali i jednu jako lošu vijest - odlazak portuglaskog fudbalera sa stadiona dok meč traje možda znači i veoma ružan rastanak sa klubom.

Dok je bio na terenu, Kristijo Ronaldo nije izgledao kao da mu je ovo prvi meč ovog ljeta. Portugalac je propustio kompletne pripreme Mančester junajteda, računajući tu i sve mečeve koje su do sada igrali, ali je djelovalo da je spreman za fudbal. Pokazao je to sa nekoliko veoma dobrih šuteva, a propustio je i najbolju priliku za Junajted u tom dijelu meča.

Ovako je Kristijano izgledao na terenu:

Nakon 45 minuta zamijenio ga je Amad Dalo, koji je kasnije pogodio mrežu Rajo Valjekana, što bi mogao da bude još jedan signal Ronaldu da će se klub snaći i bez njega. Podsjećamo, prethodnih dana se mnogo pričalo o Kristijanovom odlasku, prije svega jer on i dalje želi da igra u Ligi šampiona. Junajted to nije uspio da izbori, a rekorder po broju golova u evropskoj eliti ne želi da prepusti mjesto najboljeg strijelca Lionelu Mesiju.

Takođe, prethodnih dana su se pojavljivale vijesti o neobičnim prijedlozima Kristijana Ronalda. On je navodno nudio klubu sa Old Traforda da produži ugovor, a zatim ode na pozajmicu ili da odmah raskine ugovor i bude slobodan u izboru nove sredine. Međutim, nema mnogo klubova koji su zainteresovani za njegove usluge u narednoj sezoni...

Pogledajte fotografiju koja je šokirala navijače Mančester junajteda:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC