• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još malo ćutanja i Partizan će nestati! Ostoja Mijailović javno zatražio ostavke u FK Partizan!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prvi čovjek košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović tražio je ostavke uprave fudbalskog kluba Partizan.

 Ostoja-Mijailovic-o-krizi-u-FK-Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan je jako loše počeo sezonu i ima drugi najgori start u prvenstvu otkako je Srbija nezavisna država, a ceh za loše rezultate je za sada platio Ivica Iliev koji je otišao sa mjesta sportskog direktora.

Uprava i trener su ostali na svojim pozicijama, a povodom situacije u FK Partizan oglasio se i prvi čovjek KK Partizan Ostoja Mijailović. On je u intervjjuu za "Kurir" rekao šta misli o cijeloj situaciji. 

"Kao prvo, moram da kažem da sportsko društvo ne radi kako treba i to sam ranije govorio i to je prvi problem koji mora da se riješi. Košarkaški klub će pokrenuti inicijativu da se tu nešto promijeni, da dođe do skupštine, novih izbora i sastavljanja Upravnog odbora s ljudima koji će moći da iznesu teret funkcionisanja društva kako treba", rekao je on.

Upoznat je Mijailović i sa radom fudbalskog kluba jer je bio dio organizacije FK Partizan u jednom periodu i smatra da sadašnja uprava mora da ode. 

"Da, upoznat sam dobro s tim kako funkcioniše i žao mi je što Partizan propada. Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima", poentirao je on.

Zaključio je Mijailović da je neophodno da se gledaju interesi kluba, a dodao je i da ne smije više biti ćutanja na temu stanja u fiudbalskom klubu. 

"Ali moraju da se gledaju prije svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena. Žao mi je što legende kojima je dio života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je to tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima... A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati", rekao je Ostoja Mijailović. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC