• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac pobjesnio - krade pojačanja Sitiju i Junajtedu! Barselona ponizila vlasnika Čelsija, sprema se osveta...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čelsi sprema paklenu završnicu ljetnog prelaznog roka.

 Čelsi krade pojačanja Mančester junajtedu i Sitiju Izvor: Profimedia

Čelsi je ovog ljeta izgubio velike bitke sa Barselonom pošto su im "oteli" Žila Kundea, Roberta Levandovskog i Rafinju, uspjeli su da zadrže Usmana Dembelea i da im odvedu Andreasa Kristensena, dok i dalje pregovaraju sa Markosom Alonsom i Sezarom Aspilikuetom oko potencijalnog transfera.

Zbog toga je novi vlasnik američki biznismen Tod Boli odlučio da se osveti i to tako što će se uključiti u pregovore sa pojačanjima koja su bila na korak od prelaska u Mančester junajted i Mančester siti.

Možda će vas zanimati

Čelsi je prvo ponudio 60 miliona evra za Marka Kukurelju (24) iz Brajtona koga žarko želi Pep Gvardiola. Vidi ga kao zamjenu za Aleksandra Zinčenka, međutim Siti je "tvrd" u pregovorima i nudili su do sada deset manje, što je odbilo klub sa juga Engleske i tako bi "plavci" mogli da im ukradu pojačanje ispred nosa.

Iz istog razloga Mančester junajted još nije doveo Frenkija de Jonga. Nude manje novca nego što traži Barselona, a uz sve to Holanđaninu se ne ide u ekipu koja neće igrati ni Ligu šampiona sljedeće sezone.

Zato je Čelsi spreman da se uključi u bitku za njegov potpis i da ponudi oko 80 miliona evra, dok djeluje da će lični uslovi biti znatno manji problem nego što je to bio slučaj sa Junajtedom. Ukoliko De Jong stigne na "Stamford bridž", biće to bar mala pobjeda za Toda Bolija koga je ovog ljeta Barselona "razbila".

Prethodno je Čelsi potpisao Rahima Sterlinga i Kalidua Kulibalija, međutim potrebna su još neka pojačanja jer je tim pokazao mnogo mana tokom pripremnog perioda u SAD.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC