• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alarm u Čelsiju - trener pobjesnio na sve! Primili su 4 gola od Arsenala, prozvao i novog vlasnika: Ovako ne može!

Autor Haris Krhalić

Nijemac na klupi Čelsija nezadovoljan mnogim stvarima u klubu.

 Tomas Tuhel ljut nakon poraza od Arsenala Izvor: Youtube/HaytersTV

Tomas Tuhel je izuzetno bijesan na svoje igrače nakon teškog poraza od Arsenala (4:0) u prijateljskoj utakmici odigranoj u SAD, pa je nikad otvorenije kritikovao svoje fudbalere!

Najveći problem Tuhelu pravi to što nema "čistu" situaciju oko mnogih igrača. Na izlaznim vratima su Alonso, Aspilikueta, Verner i Ziješ, nije nemoguće da im se pridruži još neko, a problem je i to što Čelsi nikako ne može da "završi" pojačanja koja planiraju već neko vrijeme poput Kundea ili Kimpembea.

"Ne pamtim kad sam posljednji put izgubio dvije utakmice zaredom na pripremama. Ove utakmice su mi jako bitne jer ih smatram važnima za atmosferu, osjećaj, uigranost i samopouzdanje tima", rekao je bijesni Tuhel.

"Mentalno uopšte nismo bili u utakmici što nije ni iznenađenje pošto veliki broj igrača igrača razmišlja o odlasku iz kluba".

Ovim riječima Tomas Tuhel jasno je poslao poruku američkom vlasniku Todu Boliju da ubrza proces oko odlaska pojedinih igrača, pa se ubrzo posle utakmice pojavila informacija da je Markos Alonso "već bivši" i da će karijer nastaviti u Barseloni.

"Ne možemo da se nadamo bilo čemu drugom dok je takva situacija u klubu. Zašto bi se išta promijenilo s istim igračima u timu? Svi u klubu se moramo dogovoriti kako bismo nešto promijenili jer trenuno ništa nije dobro. Jedina svijetla tačka bio je Kalidu Kulibali koji je odigrao bez greške", rekao je Tuheli zaključio:

"Nadigrala nas je ekipa koja uopšte ne igra Ligu šampiona".

Čelsi je prethodno pobijedio Klub Ameriku (2:1) i potom izgubio od Šarlota nakon lošijeg izvođenja penala (1:1), dok je posljednji test pred početak nove sezone u petak protiv Udinezea.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC