• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Barsa je zaradila 868.000.000€, mi nemamo nikakve probleme!" Gigant grca u dugovima, a predsjednik šokirao izjavom!

Autor Haris Krhalić

Đoan Laporta tvrdi da je sada sve u redu sa finansijama katalonskog kluba.

 Laporta tvrdi da Barselona nema finansijskih problema Izvor: YouTube/Diario AS/Printscreen

Barselona je konačno predstavila Roberta Levandovskog na "Nou Kampu"! Kultni stadion je dočekao poljskog golgetera, koji je na šmekerski način odao omaž legendarnom Ronaldinju.

No, za to vrijeme je u centru pažnje španskih medija bio i predsjednik Barselone Đoan Laporta koji je otkrio da je njegov klub u posljednja dva mjeseca inkasirao nevjerovatnih 868.000.000 evra!

Čitavog ljeta su se ljubitelji fudbala širom svijeta pitali kako Barselona dovodi toliko skupocjenih fudbalera ako imaju toliko finansijskih problema. Pojedinim igračima se duguju ozbiljne svote novca, a samo na transfere je ovog ljeta potrošeno skoro 160.000.000 evra.

Pominjalo se i da Barsa neće moći da registruje nova pojačanja, kao što su prošle godine iz istih razloga bili primorani da se riješe Lionela Mesija. Ali predsjednik Barselone Đoan Laporta tvrdi da nikakvi problemi ne postoje.

"Radili smo na tome da registrujemo sve igrače. Uradili smo sve što je od nas traženo. Ako još nešto bude bilo traženo, uradićemo. To je na La Ligi da odluči. Vjerujem da ćemo sve igrače registrovati", počeo je Laporta u obraćanju medijima tokom predstavljanja Levandovskog.

Barselona je do sada u tri navrata prodavala ekonomska prava na određene klupske kompanije kako bi zaradila novac, a sada su napravili i četvrtu takvu prodaju. Ostaće bez 24.5% udjela u kompaniji "Barsa Studios", ali će značajnu svotu novca unijeti u klub.

"To je i bilo planirano. Prihvaćena je prodaja i to je gotova stvar. Barselona je u posljednja dva mjeseca unijela u klub 868.000.000 evra. Imamo zdrav finansijski bilans. Mnogo smo se potrudili i sada imamo profite. Dobro smo radili na tome i jako sam zadovoljan", samouvjereno je poručio Laporta.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC