• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki skandal trese evropski fudbal! Barselona pokušala da podmiti zvaničnika UEFA, a onda im se sve obilo o glavu...

Autor Haris Krhalić

Nisu klubovi više samo rivali na terenu, nego ima tu i mnogo "igrica". Posljednji primjer je potez Barselone...

 Barselona pokušala da podmiti zvaničnika UEFE Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je nedavno "prijavio" Barselonu zbog skupocjenih transfera za koje nemaju novac (između ostalog doveli su Roberta Levandovskog), prije toga je La Liga "ratovala" sa njima zbog dovođenja Mesija, međutim izgleda da je sve počelo još prije nekoliko godina...

Ovi veliki klubovi se ne podnose i pokušavaju da jedni drugima "podmeću klipove u točkove", a najdalje je otišla Barselona kada je prije dvije godine pokušala da okrene UEFA protiv Pari Sen Žermena!

Poznati sportski sajt "Atletik" objavio je nevjerovatno saznanje - jedan zvaničnik Barselone je pokušao da PODMITI zaposlenog u UEFA kako bi se istražilo finansijsko poslovanje Pari Sen Žermena. Barselona je optužila PSŽ da su prekršili finansijski fer-plej i nadali su se da će u razgovoru sa zvaničnikom UEFA "pogurati" čitav proces, međutim nisu se nadali da će im se to vratiti kao bumerang.

"Postoji li neko u važem sektoru za finansijski fer-plej kome bismo mogli da platimo?", navodno je glasilo pitanje zvaničnika Barselone upućeno zaposlenom u UEFA, navodi se u knjizi Simona Kupera.

Nije samo Barselona tada pokušala da "stane na žulj" samo Pari Sen Žermenu, nego i Mančester sitiju. Na kraju, ova dva kluba su prošla bez većih sankcija i nastavili su da troše u nedogled, ali sada je i Barselona u sličnom problemu pošto su nakon velikih finansijskih problema počeli da se zadužuju i prodaju prava kako bi "stvorili" novac.

Nema sumnje da će ovo dovesti samo do još većeg razdora između ovih klubova i da ćemo u narednim mjesecima vidjeti još mnogo sličnih situacija gde jedni druge "sabotiraju".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC