• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delirijum u Barseloni - Levandovski odmah dao gol! Prvi put u Barsinom dresu istrčao na Nou Kamp i razbio! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Poljski napadač bio je strijelac i dvostruki asistent u posljednjoj pripremnoj utakmici Barselone protiv meksičkog Pumasa, 6:0.

 Debi Levandovskog za Barselonu Izvor: Profimedia

Barselona je u posljednjoj pripremnoj utakmici pobijedila meksički klub Pumas Unam 6:0 i osvojila revijalni trofej "Žoan Gamper", napravljen u znak sjećanja na osnivača Barse. Prva zvijezda utakmice bio je Robert Levandovski, koji je prvi put zaigrao na stadionu Kamp Nou kao domaći igrač i odmah postigao gol za svoj novi tim. Osim njega, dvostruki strijelac bio je Petri (oba gola dao na asistenciju Poljaka), a po jednom su pogađali i Pjer-Emerik Obamejang, Usman Dembele i traženi vezista Frenki De Jong.

Levandovskom su bila dovoljna samo tri minuta da postigne prvi gol u Barseloni kao domaći igrač. I to iz mrtvog ugla, za oduševljenje na tribinama:

Za gostujući tim igrao je i legendarni desni bek Barselone Dani Alves (39), koji je ovog ljeta upravo iz Barse otišao u Meksiko, u jednom od "najluđih" transfera prelaznog roka. Ipak, ni Brazilac, kao ni bilo ko u njegovom timu, nije mogao da zaustavi sjajnog Poljaka, silno motivisanog da ove sezone u dresu "Blaugrane" napravi velike stvari. Pogledajte kako je namjestio gol Pedriju:

Levandovski je dobio nagradu za najboljeg igrača meča poslije kojeg će svi u Barseloni čekati ono pravo – početak nove sezone Primere u kojoj će Ćavijev tim pokušati da klubu donese prvu titulu od 2019. Prvi takmičarski meč Barsa će igrati protiv Rajo Valjekana na Nou Kampu, u subotu, 13. avgusta. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC