• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestao bivši fudbaler Hajduka iz Splita! Cijela Hrvatska ga traži, 10 dana ga niko nije vidio!

Autor Haris Krhalić

Momak koji je svojevremeno nastupao za seniorski tim Hajduka već desetak dana se vodio kao nestao.

 Nestao Joško Hajder Izvor: nestali.gov.hr/Youtube/Regional Express - Nezavisni Istarski Portal/printscreen

Nekadašnji fudbaler Hajduka iz Splita Joško Hajder (28) nestao je prije 10 dana u Zagrebu i od tada niko ne zna gdje se on nalazi. Po informacijama koje imaju u Hrvatskoj, Joško je napustio svoj stan na Trgu Milovana Zoričića posljednjeg julskog dana, kada je i prijavljen njegov nestanak.

Policiji je dostavljen veoma štur opis nekadašnjeg fudbalera kluba sa Poljuda. Navodi se da je visok oko 175 centimetara i vitak, a na sajtu "Nestali.gov.hr" pored podataka o njemu može se naći i fotografija koja bi trebalo da pomogne onima koji su ga možda vidjeli prethodnih dana.

Fudbaler koji je ponikao u redovima Hajduka iz Splita stigao je čak i do seniorskog tima tog kluba. Zaigrao je za ekipu davne 2012. godine protiv zagrebačke Lokomotive i to je ostao njegov jedini meč u dresu splitskog kluba. Uslijedili su klubovi manjeg renomea - RNK Split, Imotski, Istra, Primorac, Solin i Omiš, za koji je poslednje nastupao.

"Prije šest godina Joško je bio kod nas. Igrao je pola godine i odjednom samoinicijativno zatražio papire i otišao. Čuo sam da je nestao jer su me danas zvali iz Zagreba iz nekog kluba, mislim da je karate klub neki. Joško je bio korektan dečko i fer. Da je u Omišu, vjerujem da bih ga sreo, međutim, zaista ga nisam godinama vidio. Nadam se da će ga naći i da će biti sretan završetak", rekli su za "Jutarnji" iz redova NK Omiš.

Nije poznato čime se hrvatski fudbaler bavio nakon igračke karijere, koja je očigledno prekinuta prije nekoliko godina. Svojevremeno je Hajder igrao kao centralni napadač, ali i po cijeloj desnoj strani, kao krilo, u veznom redu ili na mjestu beka. Poznato je da se iz Dalmacije preselio u Zagreb, a prije desetak dana je i nestao u glavnom gradu Hrvatske.

Pogledajte jedan od njegovih golova:

Gol koji je postigao Joško Hajder, hrvatski fudbaler.
Izvor: Youtube/Regional Express - Nezavisni Istarski Portal

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC