• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mića i Katai su malo skrajnuti, a Bukarija normalno dižu u nebesa: Pankov "pecnuo" kuma - Bato, ne pamtim tvoj gori meč!

Autor Haris Krhalić

Radovan Pankov je poslije pobede Crvene zvezde protiv Pjunika komentarisao nova pojačanja u timu.

 Radovan Pankov o utakmici Zvezde i Pjunika Izvor: MN Press/TV Arenasport/Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su i u revanšu savladali Pjunik u Jermeniji. Šampion Srbije je ukupnim rezultatom 7:0 stigao do mečeva sa Makabijem iz Haife, a već sada je klub zaradio 12.000.000 evra.

Navijači se nadaju i da bi Zvezda mogla da bude u trećem šeširu Lige šampiona, ukoliko se tamo plasira, a zanimljiv komentar na dešavanja u timu imao je i štoper Radovan Pankov.

Defanzivac Crvene zvezde je gostujući na TV Arenasport je imao interesantna zapažanja. Pankov zbog povrede već uveliko odsustvuje sa terena, ali prati dešavanja. Prvo se dotakao novog pojačanja Iraklija Azarova, lijevog beka iz Gruzije.

"Rodić je godinama bio bez konkurencije, tako da je dobio zamjenu i vidjećemo kako će to funkcionisati i da li će uloga biti podijeljena, otom-potom. Azarov je najnovije pojačanje i biće mu potrebno malo da se uklopi", počeo je Pankov, koji se potom osvrnuo na druga nova pojačanja.

"Nisam još imao priliku da treniram, ali sa tribina je najveći utisak ostavio Kangva. Iskreno, baš mi se sviđa, zadnji vezni po mom ukusu i igra zrelo, da ne licitiram sa cijenama - igra ozbiljan fudbal. Ne gubi lopte, daje golove, stvarno super izgleda na terenu."

Nekadašnji igrač Vojvodine i Radničkog iz Niša želi da i Osman Bukari nastavi sa igrama kakve pokazuje od dolaska u Zvezdu.

"Sigurno ga svi dižu u nebesa, što je normalno, ali mora u kontinuitetu da igra dobro i onda ću da kažem bravo i svaka čast. Ivanić i Katai su malo skrajnuti u posljednje vrijeme iako godinama već demonstriraju vrhunski kvalitet. Zvezdu skautiraju i zatvaraju po lijevoj strani, ali njih dvojica igraju sjajno, sada je Bukari otkrovenje protivnicima zbog brzine, vidjećemo kako će izgledati kako će to izgledati kasnije kada ga skautiraju."

Na kraju, Pankov je imao i zanimljivu opasku na račun Aleksandra Kataija poslije meča s Pjunikom.

"Rekao sam Saletu, mom kumu, 'bato ne pamtim da si neku utakmicu gore odigrao za Zvezdu', nije mu bilo pravo ha-ha. Pjunik je zatvorio njega i Miću (Ivanića, prim. aut), nisu imali gdje da mrdnu", zaključio je Radovan Pankov.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC