• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Sitija spašavaju fudbalera doživotne kazne? Francuz optužen za osam silovanja, a sad će i oni morati na sud!

Autor Haris Krhalić

Benžamanu Mendiju prijeti duga zatvorska kazna zbog teških optužbi, a njegovi saigrači bi trebalo da budu dio sudskog procesa!

 Fudbaleri Sitija će svjedočiti na sudu  Izvor: Profimedia

Fudbaler Mančester sitija Benžaman Mendi je proteklih nekoliko mjeseci proveo u zatvoru, a sve nakon što je optužen za silovanje osam žena i dva seksualna napada.

Ipak, sada stižu nove informacije sa Ostrva, pred početak suđenja, jer bi u čitavom slučaju francuskom fudbaleru mogli da pomognu petorica njegovih saigrača iz Mančester sitija, u trenucima kada mu prijeti ogromna zatvorska kazna.

Mendi se izjasnio da nije kriv po osam optužnica za silovanje i dvije optužnice za seksualni napad, koji su se navodono odigrali između 2018. i 2021. godine. Engleski mediji pišu da su osam muškaraca i šest žena koji će biti u poroti već odabrani.

Za suđenje se očekuje da traje bar četiri mjeseca, a u svemu bi ulogu mogli da imaju i Mendijevi saigrači. Kako piše "Atletik", petorica fudbalera koji bi mogli da se pojave na sudu su Džek Griliš, Rijad Marez, Kajl Voker, Džon Stouns i Rahim Sterling (sada igrač Čelsija).

I od njihovog svjedočenja bi mogla da zavisi sudbina francuskog fudbalera. Često su vrijeme provodili u Mendijevom društvu i njihova svjedočenja bi se mogla ispostaviti kao bitna za kompletan proces.

No, ako Mendija sud proglasi krivim, on se suočava s ogromnom zatvorskom kaznom. Kako se navodi, još uvijek nije isključena čak i doživotna kazna zatvora, ali izglednije je da će ta kazna iznositi između pet i 20 godina zatvora.

Mendi je od ljeta 2021. godine pod suspenzijom Mančester sitija zbog ovih dešavanja, a u klub je stigao u ljeto 2017. godine za tada rekordnih 52.000.000 funti za jednog defanzivca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC