• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim poslije poraza od Leotara: Niko nam nije kriv što smo prvi primili gol!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ko je pvi dao gol imao je veliku prednost, a to nismo bili mi", rekao je trener Veleža poslije poraza od Leotara na Policama.

 AMar Osim poslije poraza od Leotara: Niko nam nije kriv što smo prvi primili gol! Izvor: Anadolija/Željko Miličević

Nakon pobjede i remija fudbaleri Veleža upisali su i prvi poraz ove sezone.

Leotar je u svom prvom meču ove sezone na trebinjskim Policama savladao Velež 1:0 i upisao prvu pobjedu, koju je donio kapiten Miloš Aćimović.

Možda će vas zanimati

 Trener Veleža Amar Osim poslije meča prokomentarisao je prvi poraz svoje ekipe.

"U očekivano rastrzanoj i nelijepoj utakmici po teškom terenu, po vremenu koje je promjenljivo bilo i na kraju je počela padati kiša i dodatno otežala okolnosti za igru, pobijedio je onaj ko je prvi dao gol. Mi smo imali sreću da ne primimo i ranije gol, što u ovakvim okolnostima, mijenja sve - I način igre i daje samopouzdanje ekipi koja vodi. Niko nam nije kriv što smo mi bili ti koji su prvi primili gol", rekao je Osim.

On je već u prvom poluvremenu bio primoran da izvrši prvu izmjenu jer se povrijedio štoper Adin Bajrić.

"Imaš takve utakmice kad svojom krivicom, mojom prije svega, pa svih ostalih, primiš takav gol i onda se okrene onako kako ne treba, pa bude i neplaniranih povreda, izmjena, bude nesretnih situacija... Ko je prvi dao gol imao je veliki prednost, mi nismo bili ti. Mi smo pod velikim pritiskom bili i to je osnovni razlog što smo izgubili. Meni ostaje samo da čestitam Leotaru koji je svojom snagom i kvalitetom, što je prvije svega želja i borbenost, zasluženo pobijedio. Ostaje nam da u utakmicama koje slijede popravimo neke stvari, jer dosta će biti ovakvih utakmica gdje su tereni lošiji", zaključio je Osim.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

istina

OK, Leotar dao prvi i jedini gol u 12. minuti. Šta si ti radio do 90. Nikakva promjena na terenu osim zadnjih nekoliko minuta pritiska, i to je sve. U 90 minuta, u gol upućeno 2 (dva) udarca. Imam dosta godina, za pretpostaviti se može, da bi i ja na njihovom mjestu SLUČAJNO opalio po golu dva puta. Ovo su pravo šuplji komentari od onoga koji uzima velike pare a slabo radi. Ako je ovo stručnost, onda svi ostali u fudbalu su zalutali. Za mene kao amatera i dugogodišnjeg navijača ova situacija oko prvog tima može se svesti u jednu riječ: J - A - D - N - O.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC