• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu donio milione, sad ga tjeraju na pozajmice!

Autor Dragan Šutvić

Filip Stevanović bi poslije epizode u Holandiji mogao da se preseli u Portugal.

 filip stevanović ide na pozajmicu u santa klaru  Izvor: Instagram/screenshot/filip10

Otkako je Partizan prodao Filipa Stevanovića u Mančester siti, bile su neznatne šanse da će dijete crno-bijelih dobiti priliku da se dokaže u Engleskoj i izbjegne seljakanje po pozajmicama.

Ipak, kao što Slobodan Tedić to nije uspio, tako se sada i Filip Stevanović sprema za novu pozajmicu. Poslije slabih igara u Holandiji, moguća je njegova selidba u Portugal!

Stevanović je prije dvije godine ostvario transfer u Mančester siti vrijedan oko 8.500.000 evra, ali znalo se da će mu biti teško da nastavi sa napretkom u idealnoj sredini. Veliki klubovi poput Sitija mlade igrače koji su daleko od prvog tima šalju po pozajmicama i Stevanović se za sada nije snašao.

Poslije samo 855 minuta u holandskoj Erediviziji u dresu Herenvena, i tek jednog postignutog gola i jedne asistencije Stevanović bi mogao da se preseli u Santa Klaru.

Izvor: MN PRESS

Tako bar pišu pojedini portugalski mediji, koji navode da je prošlogodišnji rival Partizana u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu zainteresovan za dovođenje mladog Srbina na pozajmicu.

Stevanović je u proteklom periodu pažnju privlačio i svojom novom frizurom i stajlingom, a možda baš u Portugalu uspije da zaigra u kontinuitetu i na višem nivou. Santa Klara je prošle sezone završila na sedmom mjestu u portugalskoj Primeiri. Evo kako je prije par meseci Stevanović uživao u Marbelji:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC