• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Da li sam ja za klupu Zvezde? Otvoriće se mnoga pitanja! Crveno-bijeli ispali, Stanković spreman da preuzme odgovornost!
 Da li sam ja za klupu Zvezde? Otvoriće se mnoga pitanja! Crveno-bijeli ispali, Stanković spreman da preuzme odgovornost!

Da li sam ja za klupu Zvezde? Otvoriće se mnoga pitanja! Crveno-bijeli ispali, Stanković spreman da preuzme odgovornost!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trener srpskog šampiona obratio se novinarima nakon remija protiv Makabija i ispadanja njegovog tima iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Da li sam ja za klupu Zvezde? Otvoriće se mnoga pitanja! Crveno-bijeli ispali, Stanković spreman da preuzme odgovornost! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Crvene zvezde remijem sa Makabijem iz Haife završili su evropske kvalifikacije ovog ljeta i tokom jeseni će igrati grupnu fazu Lige Evrope! Bolan remi u Beogradu otvoriće mnoga pitanja, po riječima Dejana Stankovića, koji je spreman da preuzme odgovornost.

Pored njegove uloge u klubu, javnost će se pitati i da li je ekipa dovoljno fizički pripremljena i da li igrači trče baš kako treba, ali će se o svemu tome pričati narednih dana.

Možda će vas zanimati

23:40

KRAJ KONFERENCIJE!

Dejan Stanković je završio konferenciju nakon remija sa Makabijem i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

23:38

Tranzicija i Ohi!

"Vjerovatno je postojala mogućnost da Ohi dobije šansu", prokomentarisao je Stanković i nastavio.

Naredno pitanje bilo je o defanzivi Crvene zvezde u poslednjoj trećini terena, gdje je bilo dosta problema.

"Ekipa Makabija je spremna na tranziciju i polutranziciju jer ima igrača poput Pjera. Vidjeli ste kako je ulazio u duele protiv Dragovića i Milunovića iako su odigrali odličan meč. Da, zbog toga što smo pali vjerovatno nismo mogli na najbolji način da branimo posljednju trećinu terena", zaključio je Stanković na kraju konferencije.

23:36

Spremnost!

"Imali smo i prije meča problem sa Sanogom, pa smo uspjeli da ga zaliječimo. Znate i sami da je Pešić preskočio jednu utakmicu, Rodić je bio rovit ali je igrao. Sad, kad se ne napravi rezultat... Otvaraju se mnoge pitanja, da li sam ja za klupu Zvezde, da li smo mi fizički spremni, da li trčimo... Dobićemo odgovore na ta pitanja. Ja sam spreman da snosim krivicu ako je ovo neuspjeh Crvene zvezde. Prihvatiću to od srca, jer sam dao sve od sebe", rekao je Stanković.

23:34

Splet...

"Splet okolnosti i dešavanja uticao je na naše drugo poluvrijeme. Utakmica je bila kakvu smo zamislili i spremili je, ali smo dobili gol u posljednjoj sekundi. energetski smo mnogo pali u posljednjoj sekundi. Ne mogu da se ne osvrnem da su igrači dali mnogo toga. Donekle ih razumijem što su pali, to su isti momci koji su izgarali u prvom dijelu. Teško je da sada analiziram jer nam je sada svima teško. Očekivanja su bila velika. Detalji koji su nas presjekli kao da su došli iz horor filma. Ostaje nam da se zahvalimo našem najboljem igraču - publici. Ostvarili su nam snove da igramo u ovakvom ambijentu. Okrećemo se Ligi Evrope koja nije utješno takmičenje, ona je izuzetno jaka. Ali, želeli smo Ligu šampiona... I dalje smo u avgustu, ima još da se igra iako je ovo bilo bolno. Posebno za mene koji teško nalazim riječi", rekao je Stanković.

23:31

O Makabiju...

"Prvo bih čestitao Makabiju na prolazu i poželio bih im mnogo sreće u grupnoj fazi. Organizovan tim koji zna da se brani i napada, fizički dosta jak. Stvarno im želim mnogo sreće, ne znam šta bih drugo rekao", ispričao je Stanković.

23:30

Konferencija počinje!

Javnosti će se obratiti Dejan Stanković!

23:25

Bolan trenutak!

Pogledajte kako je Milan Pavkov zatresao mrežu iza Milana Borjana, ali i reakciju trenera Dejana Stankovića...

Pogledajte

01:04
Autogol Pavkova Zvezda Makabi
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1
23:20

Tuga na stadionu...

Dok čekamo obraćanje trenera crveno-bijelih, pogledajte detalje sa samog terena nakon što je završen meč Crvene zvezde i Makabija iz Haife.

23:10

Stankovićeva izjava!

Trener crveno-bijelih Dejan Stanković pričao je pred televizijskim kamerama odmah nakon bolnog remija.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
23:00

Pogledajte detalje sa meča!

22:55

Dobro veče!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković obratiće se novinarima nakon remija (2:2) protiv Makabija iz Haife i ispadanja srpskog šampiona iz kvalifikacija. Crveno-bijeli će ove jeseni igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

UKRATKO

  • Stanković se obratio
  • Spreman je da preuzme odgovornost
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Realnost Zvezde je Liga UEFA....ovamo bi bila čisto topovsko meso, kao što će i ovi jadnici biti.....tu je samo stvar finansijske razlike , odnosno startnih desetak miliona razlike.... treba biti realan i reći da je isto ovako Zvezda izbacila ,tada mnogo bolji Salzburg....idemo dalje, glava gore i dočekati proleće u Europi....

Najnovije