• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović je prvi trener Borca koji nije vodio ekipu na Gradskom stadionu u Banjaluci

Autor Haris Krhalić

Otišao, a nije vodio ekipu na Gradskom stadionu u Banjaluci

 Lalatović jedini trener koji nije vodio Borac na Gradskom stadionu Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Nenad Lalatović napustio je Borac. Sada već bivši trener Borac je za naš portal otkrio kako je podnio ostavku koju je kasnije Uprava kluba prihvatila. 

Zanimljivo je to da je Lalatović postao prvi trener Borca koji nije vodio klub na Gradskom stadionu u Banjaluci. 

Razlog tome su radovi koji traju na ovom stadionu, zbog čega Lalatović nije dobio priliku da izvede crveno-plave momke na teren u gradu na Vrbasu. Pomenuti radovi bi trebali biti završeni do kraja idućeg mjeseca.

Lalatović je klupu Borca preuzeo u junu ove godine. Debi na klupi banjalučkog kliba je prošao jako dobro. Na stadionu u "Dr Milan Jelić" u Modriči, Borac je savladao ekipu Toršavna sa 2:0 u okviru kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Uslijedila je revanš utakmica na Farskim Ostrvima u kojoj su Banjalučani doživjeli težak poraz od 3:1 te su se nakon penala oprostili od Evrope.

Prva utakmica u m:tel Premijer ligi BiH i novi šok. Vodio je Borac na gostovanju protiv Sloge Meridian, ponovo u Modriči, sa 2:0 da bi na kraju završilo sa 2:2. 

Lalatović je nakon te utakmice prvi put podnio ostavku koju Uprava kluba nije prihvatila.

Nakon toga Borac je u Novom Gradu u velikom derbiju poražen sa 3:1 od Sarajeva. Ljut je Lalatović bio zbog činjenice što se ova utakmica igrala u Novom Gradu pa je nakon iste rekao:

"Neshvatljivo mi je da radimo terene ovdje, a nemamo reflektore. Ne tražim nikakav alibi, Sarajevo je zasluženo pobijedilo, ali, iskreno, da sam znao da nećemo igrati nijednu utakmicu u Banjaluci, da ćemo kao cirkus ići od grada do grada, ne bih ni došao. Igram malo ovdje, pa malo tamo, juče smo prvi put izašli na ovaj teren ovdje, a nijednu utakmicu još nismo odigrali u Banjaluci".

Sljedeće kolo Borac je gostovao u Posušju i sigurno slavio sa 0:2. Utakmica sa Igmanom iz Konjica je igrana ponovo u Novom Gradu, a Banjalučani su slavili sa 1:0. Gostovanje kod Slobode iz Tuzle u Srebreniku donijelo je novi poraz Borca od 0:2.

U prošlom kolu savladan je Željezničar sa 2:0 na stadionu "Mlakve". 

Zanimljivo je to da je prema prvobitnom rasporedu, današnji meč protiv Leotara trebao da bude odigran u najvećem gradu Hercegovine, ali je dogovorom dva kluba i uz potvrdu FS BiH, došlo do zamjene domaćinstva što se na kraju ispostavilo kobno po Nenada Lalatovića.

Na kraju će ostati žal što Lalatović nije poveo Borac pred domaćom publikom, onom "pravom", i osjetio čari Gradskog stadiona u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mi

Da jeste dogodine bi igrali LŠ

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC