• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović bijesan nakon Leotara: Sve igrače treba otjerati iz kluba, sve treba ukinuti - ni platu nam ne trebaju dati!

Autori 000 Autori Haris Krhalić

Nenad Lalatović je imao šta reći svojim igračima.

 Lalatović nakon Leotara Izvor: Mondo/Slaven Petković

Fudbaleri Borca su danas, na stadionu u Mlakvama, poraženi od ekipe Leotara rezultatom 0:1. Za razliku od pomoćnog trenera Dragana Šarca koji je ostao miran nakon utakmice, Nenad Lalatović imao je šta reći svojim igračima.

"Ne znam više šta da kažem. Ponovo nismo iskoristili mnoge zicere, iz našeg posjeda smo primili gol. Po ko zna koji put nismo gladni, nismo željni pobjede. Umjesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh tabele moji igrači to ne žele. Ne znam više šta da im kažem. Ne mogu da vjerujem da nisu gladni uspjeha i da ne žele barem pola sata da budu prvi na tabeli u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi. Ja više ne znam stvarno šta da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promijenio sebe, ali i sve igrače. Otjerao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim više da ih branim. Ne treba dati ni njima ni meni platu, jer bi bilo sramota da nam daju plate. Ovo je sramota mene je stvarno sramota", rekao je Lalatović pa nastavio.

"Sa zadovoljstvom ću otići jer ne mogu promijeniti sve igrače. Sve bih otjerao iz kluba. Ne znam šta da kažem. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve treba da nas bude sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači trebaju da nas tjeraju kući. Čestitam fudbalerima Leotara. Kao što sam rekao ako treba da odem otiću, ne mogu promijeniti sve fudbalere".

Lalatović je imao zanimljivo predviđanje za karijere svojih fudbalera ako po njegovim riječima ovako nastave:

"Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju poslije karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice, toliko će da zarade. Ne želim da stojim iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako se ne mogu nositi sa pritiskom neka idu iz Borca", zaključio je Lalatović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lakrdija

Nije on kriv sto su igraci preplaceni i alkoholicari koji ne izlaze iz kafana i delte.

BL

Realno, poslije dovodjenja svojih igrača, ispadanje iz Evrope i ove katastrofe od igre, vrijeme je da odeš! Očigledno je da nisi na nivou vrhunskih trenera koji znaju da napadaju, već samo da se braniš sa svojom ekipom! Mučno je ovo gledati i trpiti više te izgovore da je kriv teren, promašene šanse i igrači.. Nema više smisla, vrijeme je za nekog kvalitetnijeg trenera..

Krajišnik

Jedna od baza je kafić Archive kod ŠUP škole, struka ne izlazi iz njega, a držaćemo te za riječ!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC