• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Zvezda predstavila Miloša Milojevića
 Zvezda predstavila Miloša Milojevića

Milojević preuzeo Zvezdu, pa odmah pomenuo Dekija: Pitali ga za pojačanja, on pričao o Ligi šampiona i Ohiju!

Novi trener Crvene zvezde je Miloš Milojević, nekadašnji pomoćnik u Stankovićevom stručnom štabu.

 Zvezda predstavila Miloša Milojevića Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde juče su dobili novog trenera - Miloša Milojevića, čoveka sa kojim je većina igrača sarađivala dok je on bio jedan od Stankovićevih pomoćnika. Usledila je samostalna trenerska karijera u Hamarbiju i Malmeu, pa zatim i povratak u Srbiju gde je već radio.

Milojević će trenerski debi na klupi Zvezde imati već u subotu uveče protiv Javora iz Ivanjice, u meču 8. kola Superlige. Ta utakmica igra se od 20:30 na stadionu "Rajko Mitić".

13:13

Kraj konferencije!

Završeno je predstavljanje Miloša Milojevića!

13:12

Pojačanja!

"Sa pojačanjima moram da sačekam, bio sam fokusiran na Javor. ne volim da donosim odluke u panici i brzini. Igračkim kadrom sam prezadovoljan, ali uvek postoji prostor za napredak. Igrači moraju da shvate da je svaki novi početak težak i da moraju da mi pokaže da žele da igraju. Sa sportskim sektorom ću sve ostalo usaglasiti. Ohi je naš napadač i dok je tu, ja računam na njega. Ako stigne ponuda koju klub ne može da odbije...", otkrio je novi trener Zvezde.

13:10

Saradnici!

"Što se tiče nedostataka, ja bih to interno sa grupom kako ne bih ofirao ekipu javnost. Što se tiče pomoćnika, radimo... Imamo neka dva imena, Milijaš ostaje u stručnom štabu. Tražimo prvog pomoćnika, trenera za fizičku spremu i trenera golmana. Potrebni su nam ljudi koji shvataju obaveze rada u Crvenoj zvezdi", rekao je Milojević.

13:09

Prvo obraćanje Milojevića!

"Dejan Stanković je uradio tri velike stvari za mene. Doveo me je ovde i predstavio javnosti na Balkanu, shvatio je moju želju da budem samostalni trener i pomogao je upravi da mi ukaže poverenje. Za mene je poziv Zvezde bio čast. Trenutak ne mogu da biram, znam da je teško, ali znam kako treba da preuzmemo odgovornost. Mi smo hteli da budemo u Ligi šampiona, pa ne smemo da odstupimo jer grupa u Ligi Evrope liči na to. ništa u životu nisam postigao lako, pa ne očekujem da će sada biti lako. Da ne verujem u ekipu ne bih sada sedeo ovde", rekao je Milojević u prvoj izjavi.

13:06

Promocija!

"Danas smo se okupili da promovišemo naslednika, Miloša Milojevića. Nismo imali dilemu, kad smo shvatili da je ostavka neopoziva odmah smo kontaktirali Milojevića kojeg smo dugo pripremali. Miloš je dete našeg kluba, prošao je selekcije u timu i radio je kao pomoćnik Dejana Stankovića. Njemu će biti potrebno najmanje vremena da se navikne na zahteve kluba. On je mlad trener, ali ima već 10 godina iskustva. Spremao je i on sebe za ovu ulogu, iz prve je rekao 'Spreman sam' i došao prvim avionom. Ne sumnjam da ćemo nastaviti sa uspesima koji su mu predočeni. Dupla kruna ne treba da se dovodi u pitanje, a nadam se da ćemo i u grupnoj fazi Lige Evrope koja liči na Ligu šampiona ostvariti dobar rezultat. Ugovor je potpisan na godinu plus godinu, koja se aktivira ako se osvoji titula", rekao je Milojević.

13:04

Zahvalnica Stankoviću!

" Želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na svemu što je uradio. Otišao je kao pobednik. Nije uobičajeno da trener nakon duple krune, i izborene Evrope, sa sedam bodova više od večitog rivala, ode iz kluba. Dva dana je razmišljao i hladne glave nas je zamolio da ga ne ubeđujemo. Imali smo skoro tri prelepe godine i sve što je uradio ostaće zabeleženo", rekao je Zvezdan Terzić i poželeo sreću Stankoviću, za kojeg su vrata otvorena u budućnosti.

13:00

Počinjemo!

Trener Miloš Milojević obratiće se javnosti prvi put nakon preuzimanja funkcije.

12:55

Poznaje igrače!

Novi trener Crvene zvezde radio je sa većinom fudbalera koje će sada trenirati. Na slici ispod on daje instrukcije Mirku Ivaniću i Srđanu Spiridonoviću.

Izvor: MN PRESS

12:50

Raspored!

Milojevića na klupi Crvene zvezde čeka ubitačan tempo i on će odmah morati da prione na posao. Debitantski meč vodiće sedam sati nakon promocije, a u narednim nedeljama srpskog šampiona očekuje paklen ritam.

Raspored Zvezde do reprezentativne pauze krajem septembra:

  • Crvena zvezda - Javor, 27. avgust
  • Partizan - Crvena zvezda, 31. avgust
  • Crvena zvezda - TSC, 4. septembar
  • Crvena zvezda - Monako, 8. septembar
  • Novi Pazar - Crvena zvezda, 11. septembar
  • Trabzon - Crvena zvezda, 15. septembar
  • Crvena zvezda - Napredak, 18. septembar
12:45

Oglasio se i Mrkela!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je nakon odlaska Dejana Stankovića da je Miloš Milojević i bio planiran da zameni sada već bivšeg trenera crveno-belih.

Izvor: MN PRESS

12:40

Ko je Miloš Milojević?

Novi trener Crvene zvezde rođen je u Knjaževcu 1982. godine, a svojevremeno je bio i omladinac aktuelnog šampiona Srbije. Ponikao je u Radničkom iz Niša pre nego što se preselio u Beograd, gde je dres mlađih kategorija u Zvezdi nosio tri sezone, od 1995. do 1998. godine.

Usledila je seniorska karijera u Timoku, Radničkom iz Obrenovca i Bežaniji, pre nego što je zaigrao za tri tima na Islandu. Tamo je počela i njegova trenerska karijera pošto je vodio dva kluba pre selidbe u švedski Mjalbi, gde je doživeo punu afirmaciju. Stankovićev pomoćnik bio je od decembra 2019. do prethodnog leta, kada je prihvatio ponudu Hamarbija da samostalno preuzme ekipu.

Nakon dobrih rezultata pregovarao je sa Rosenborgom, zbog čega se na ružan način rastao sa Hamarbijem, ali je ubrzo usledila ponuda Malmea koji je prihvatio. Tokom ovog leta predvodio je švedski tim koji je do tada trenirao čuveni Jon Dal Tomason, ali je nakon šokantnog ispadanja od Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona napustio klub.

Izvor: MN PRESS

12:30

Stankovićev mandat!

Tokom dve i po godine u Crvenoj zvezde Dejan Stanković je prešao put od početnika do ozbiljnog taktičara, sa pet trofeja i dva evropska proleća u svom CV-iju. Mandat na klupi crveno-belih obeležili su neki epski mečevi poput dvomeča sa Milanom ili Rendžersom, osvajanje Kupa Srbije u finalu protiv Partizana, velike taktičke pobede protiv Genka ili Ludogoreca...

Sve to ostavilo je dubok trag na Dejanu Stankoviću, koji je značajno promenio fizički izgled od februara 2020. godine kada je debitovao na klupi Crvene zvezde u ligaškom meču protiv Čukaričkog.

12:25

Zamena brzo stigla!

Nisu navijači Crvene zvezde imali mnogo vremena da diskutuju o potencijalnim zamenama za Dejana Stankovića jer je klub reagovao munjevito. Brzo je u prvi plan iskočilo ime Miloša Milojevića, a samo nekoliko minuta kasnije stigla je i potvrda da on preuzima mesto šefa stručnog štaba.

Izvor: MN PRESS

12:20

Odlazak Stankovića!

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković podneo je ostavku u petak, a klub je zvanično saopštenje izdao nakon žreba za grupnu fazu Lige Evrope. U tekstu je bivši kapiten crveno-belih istakao da je dao sve od sebe i sada neko drugi treba da pokuša isto.

Izvor: MN PRESS

12:15

Dobar dan!

Fudbalski klub Crvena zvezda u toku jučerašnjeg dana promenio je šefa stručnog štaba, a novi trener crveno-belih obratiće se javnosti prvi put nakon preuzimanja funkcije. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos konferencije.

UKRATKO

  • Milojević je juče postao trener Zvezde
  • Vodio je Hamarbi i Malme
  • Radio je kao Stankovićev pomoćnik
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije