• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi reprezentativca Argentine: Ohi odlazi, zamjena je već spremna - Nijemac iz Južne Amerike!

Autor Haris Krhalić

Argentinski fudbaler trebalo bi da bude nasljednik Ohija u Crvenoj zvezdi.

 Adolf Gaič na korak do Crvene zvezde Izvor: Profimedia

Nastavljaju se promene u Crvenoj zvezdi, a srpski šampion uskoro će angažovati i trećeg napadača ovog ljeta. Kompletna ofanzivna linija tima iz prethodne sezone napustiće klub, pošto je nakon Dionija i Pavkova na izlaznim vratima i Ohi, a novi napadač već je blizu dolaska.

Poslije Aleksandra Pešića koji je već odigrao šest mečeva u povratničkom mandatu - iako ima polomljen prst, i Kalifa Kulibalija koji je u ponedjeljak predstavljen kao pojačanje, MozzartSport prenosi da će Miloš Milojević u narednim mjesecima računati i na argentinskog napadača Adolfa Gaiča (23), momka koji je porijeklom Nijemac!

Tačnije, Adolfo Gaič pripada grupi Sudetskih Nijemaca, onih koji su nekada živjeli na prostoru današnje Češke. Ta populacija se smanjuje, a porodica argentinskog napadača odlučila je da se još davno odseli na drugi kontinent. Adolfo je rođen u gradu Bengolea, a fudbalsku karijeru počeo je u manjim argnetinskim klubovima. Seniorski debi napravio je u dresu San Lorenca za koji je igrao dve godine, prije nego što se preselio u moskovski CSKA.

Usljedile su pozajmice u Benevento i Uesku - gde je u prethodnoj sezoni odigrao 27 mečeva i dao jedan gol u drugoj ligi Španije. Čini se da je sljedeća stanica Beograd. Adolfo Gaič bi trebalo da stigne u Crvenu zvezdu na jednogodišnju pozajmicu i to kao zamjena za Ohija Omoižuanfa koji će se vratiti na sjever Evrope. Napadač koji je u januaru stigao u redove srpskog šampiona pojačaće narednih dana Brondbi koji je već neko vrijeme zainteresovan za njega, pa su crveno-bijeli hitro reagovali na tržištu.

U klub će stići momak koji je godinama bio reprezentativac Argentine! Za nacionalni tim do 20 godina odigrao je 18 mečeva, za Olimpijsku reprezentaciju (tim do 23 godine) nastupio je 19 puta, a u septembru 2019. godine debitovao je i za A selekciju na meču protiv Meksika. Možda bi povratak u formu kakvom se nada u Beogradu mogao da ga približi nekom novom pozivu argentinskog selektora.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC