• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Buran odgovor CSKA na priče da im Zvezda "odvodi" igrača! Oglasio se direktor zbog Adolfa Gaiča

Autor Haris Krhalić

Djeluje da je Adolfo Gaič zaista na meti Crvene zvezde, ali da posao još nije zaključen.

 Direktor CSKA o Gaiču u Zvezdi Izvor: Profimedia

Crvena zvezda sa potpuno novim napadom nastavlja sezonu. Otišli su Loa Dioni, Marko Lazetić, Rišairo Živković i Milan Pavkov, svako trenutka očekuje se rastanak i sa Ohijem Omoižuanfom, tako da su zapravo od pravih "devetki" u timu ostali samo Aleksandar Pešić i novajlija Kalifa Kulibali, na koga trener Miloš Milojević računa već za predstojeći "večiti" derbi sa Partizanom, pa makar i na pet minuta u završnici.

Ipak, jasno je svima da Crvena zvezda ne može samo sa dvojicom napadača da izgura sezonu i zato su odmah krenuli po fudbalera moskovskog CSKA Adolfa Gaiča. Iako se u prvi mah činilo da je posao praktično zaključen i da će Argentinac njemačkog porijekla doći na "Marakanu", sada se čini da nije sve tako blizu.

Direktor za odnose sa javnošću CSKA iz Moskve Kiril Brejdo je informacije o odlasku Gaiča u Crvenu zvezdu prokomentarisao na svom Telegram kanalu na kome je vrlo aktivan, pa tu navijači "armejaca" najčešće saznaju šta se dešava oko kluba.

"Velika je razlika uzeti i željeti da uzmete...", napisao je Breido na svom nalogu i tako djelimično potvrdio tačnost informacije o pozajmici Gaiča u Crvenu zvezdu, odnosno djeluje da se srpski šampion zaista interesuje za Argentinca - međutim do dogovora i dalje nije došlo.

Gaič, koji je 2019. godine i debitovao za Argentinu, ponikao je u San Lorencu, da bi se prije dvije sezone preslio u Rusiju. Nije se najbolje snašao u moskovskom klubu za koji je do sada postigao tek jedan gol, dok je već dva puta bio na pozajmicama - u Ueski i Beneventu, gdje se takođe nije naigrao i proslavio.

Crvena zvezda traži jeftinije rješenje za trećeg napadača i deluje da Adolfo Gaič dolazi po istom principu kao i Loa Dioni, s tim da je Francuz prošlog ljeta izabran (na kratko) kao prvo rješenje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC