• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"AMARE, OSTANI..."! Osim upisao novi poraz, navijači Sloge likovali! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Navijači Sloge se "zahvalili" Amaru Osimu na tri boda koje je ostavio u Modriči.

 Amar Osim upisao poraz, navijači Sloge skandirali Amare ostani Izvor: Screenshot

Amar Osim proživljava teške dane na klupi mostarskog Veleža.

"Rođeni" su u srijedu upisali drugi poraz ove sezone pošto ih je Sloga Meridian potpuno zasluženo savladala rezultatom 3:0 i potvrdila da je hit ove sezone u m:tel Premijer ligi BIH.

Možda će vas zanimati

 Velež je nastavio sa lošim igrama pod vođstvom Amara Osima, pa nakon šest utakmica ima samo jednu pobjedu, tri remija i dva poraza.

To naravno ne smeta njegovim protivnicima koji sakupljaju bodove protiv Mostaraca, što je u srijedu učinila i Sloga, a njeni navijači na duhovit način "zahvalili" su se Osimu.

Dok je trener Veleža davao izjavu navijači dobojske Sloge Meridian su skandirali "AMARE OSTANI...", aludirajući na to da se Osimu već drma stolica, pa je uprava Veleža nedavno morala da mu i pruži zvaničnn u podršku nakon loših rezultata.

Pogledajte i poslušajte ovu prozivku!

U izjavi poslije meča Osim je čestitao Slogi na zasluženoj pobjedi.

"Mi smo u prvom poluvremenu kažnjeni zbog potpune neambicioznosti i nedostatka inicijative, bez obzira što smo imali sve uslove, od terena koji je korektan, preko suđenja do korektne igre Sloge. Izgubili smo jedno poluvrijeme ni u šta. U drugom smo ušli sa malo boljom namjerom, iz prvog napada primili smo gol i bez obzira što smo kao nešto vrtili napadali takav je dan bio da imao je čovjek osjećaj da smo mogli igrati tri dana, a ne bi zabili gol. Uvijek je bio tu neko da zasmeta, da blokira, da skine loptu s noge. Na kraju su nam dali trećigol iz kontre", rekao je Osim koji se osvrnuo i na povredu Nermina Haskića.

"Uspjeli smo imati i povrijeđenog igrača u utakmici koja je rezultatski već bila riješena, što je dodatni peh. Mogu samo još jednom čestitati Slogi, srećom nismo dobili kartone, imali smo dva igrača koji su imali kartone, ali ću moći računati na njih u sljedećoj utakmici. Imali smo i dva igrača koja su se vratila i pokazala da ću moći na njih računati što je jedina pozitivna stvar", rekao je Osim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC