• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španski velikan doveo pojačanje, ali su svi gledali nju: Pojavila se na promociji i dečka izbacila iz fokusa (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Novi defanzivac Simeoneovog tima je Serhio Regilon, a njegova djevojka je veoma poznata u Španiji.

 Serhio Regilon Atletiko Madrid djevojka Izvor: Instagram/martaa_diiaz/printscreen

Posljednjeg dana prelaznog roka Atletiko iz Madrida završio je veliki posao. U Španiju se vratio povremeni reprezentativac Serhio Regilon (25), lijevi bek koji je prethodne dvije sezone nosio dres Totenhema. Deo navijača bio je protiv njegovog dolaska jer je ponikao u Realu, ali su i oni ostali bez teksta kada se na promociji pojavila Marta! 

Španski model, spisateljica i influenserka Marta Dijaz "ukrala" je šou na predstavljanju svog dečka, pošto se pojavila u veoma atraktivnom izdanju. Ona je i do sada bila dobro poznato lice u španskoj javnosti, jer je već kao tinejdžerka privukla mnogo pažnje na sebe.

Marta ima 3,2 miliona pratilaca na Instagramu, a aktivna je i na drugim platformama. Na jutjubu često snima zajedno sa svojim dečkom, koji joj je mnogo nedostajao prije dvije godine, kada se preselio u London. Tada je nastala izjava o kojoj je pričala čitava Španija, ali i Engleska u kojoj su kasnije živjeli zajedno. Marta Dijaz je u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da Serhio i ona nemaju se*s!

Pogledajte kako izgleda Marta:

"Ništa, nula. Nismo imali odnose dugo, ja sam zaključana", rekla je Marta i tako šokirala fudbalski svijet. Ispostavilo se da su zbog korona virusa bili u karantinima na različitim lokacijama, pa nisu mogli da razmijenjuju nežnosti. Marta Dijaz je uz osmijeh najavila da će sve nadoknaditi, a nadamo se da su u Totenhemu imali razumijevanja za Regilona.

On se sada vratio u Španiju, gdje će igrati kao pozajmljeni igrač kluba iz Londona. Trebalo bi da kod Dijega Simeonea oživi karijeru, iako još nije poznato kada se vraća na teren zbog povrede. Serhio Regilon ponikao je u Real Madridu, igrao je na pozajmici u Logronjesu, a zatim i za prvi tim slavnog kluba. Bio je na pozajmici u Sevilji prije selidbe u Londonu, a upisao je i šest nastupa za reprezentaciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC