• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PODRŠKA BEZ GRANICA: Kompanija Meridian sponzor kiparskih klubova

Autor Haris Krhalić

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

 aek larnaka, meridian Izvor: Promo/Meridian

Meridianbet grupacija postala je zvanični sponzor fudbalskih klubova AEK Larnake i Nea Salamine sa Kipra.

Meridianbet se nalazi i u sponzorskom pulu košarkaške sekcije najvećeg sportskog udruženja na Kipru - Apollon Limassol. Naime, potpisano je strateško partnerstvo sa KKI, što je posebno polje podrške ove renomirane kompanije - jačanje sportskih društava za osobe sa invaliditetom.

Osim što je jedan od najvećih brendova u industriji zabave jugoistočne Evrope, Meridianbet uspješno posluje na tržištima EU, Južne Amerike i Afrike, primjenjujući najbolje prakse u podršci lokalnim klubovima.

Izvor: Promo/Meridian

Grupacija je globalni betting partner više od 30 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta i pokrovitelj vrhunskog profesionalnog sporta. Kompanija Meridian u BiH trenutno podržava desetak klubova: od niželigaša poput fudbalskih klubova Rekreativo, Zvijezda Kakmuž i Sloge iz Trna, preko prvoligaša KK Varda, RK Sloga Prnjavor, FK Goražde, pa do premijerligaša- OKK Sloboda Tuzla, FK

Sloga Meridian Doboj i ŽKK Banovići do KK Proma iz Donjeg Vakufa.

Sloga Meridian Doboj pravi je hit u BiH ligi, gdje su najmlađa i najefikasnija ekipa takmičenja, Sloboda Tuzla je ponovo u krugu favorita za osvajanje lige BiH, dok će Promo pokušati ostati stabilan premijerligaš. ŽKK Banovići će se, uz podrškuregionalnog lidera u industriji zabave ponovo nadmetati u ženskom regionalnom košarkaškom takmičenju.

U regionu, Meridianbet je sponzor Prve crnogorske fudbalske lige (1. CFL), VK Partizan i KK FMP Meridian.

Izvor: Promo/Meridian

Kompanija je više od deceniju prisutna i na Malti i zvanični je betting partner još dva kluba sa kojima su crno – bijeli iz Humske nedavno odmjerili snage - FC Valletta, kluba koji je 25 puta u svojoj istoriji bio šampion, kao i njihovog ligaškog rivala FC Hamrun, preko kog se Partizan domogao Lige konferencije.

Već godinama generalni je sponzor i brojnih klubova sa afričkog kontinenta: FC AFCM, Pan African i Costa do Sol, a od nedavno i FC Kinondoni Municipal iz Tanzanije.

ULAGANJE U SPORT STRATEŠKI CILJ

Podrška vrhunskom profesionalnom sportu širom planete samo je dio Meridianovog ulaganja u lokalne zajednice. U saradnji sa klubovima i sportskim savezima svih zemalja u kojima posluje, ova kompanija novčanim i donacijama u vidu sportske opreme ulaže i u amaterske klubove, sportska udruženja i škole sportova.

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

Izvor: Promo/Meridian

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sinisa

Zna se ko je uvijek tu da podrzi, tako se to radi!

Vojin

Svaka cast na podrsci i sto ne pravite razliku izmedju malih i velikih sportova!

Dejan

Nema gdje vas nema xaxxaxa, svaka cast

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC