• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Ivanića, Milojević ostavio i motiku u Beogradu: Skupo plaćeni talenat nije odigrao ni minut ove sezone

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda je bez Mirka Ivanića i Nemanje Motike otputovala u Tursku.

 Zvezda otputovala u Tursku na meč Lige Evrope Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda otputovala je jutros u Tursku gdje je u četvrtak od 18.45 očekuje meč sa Trabzonsporom u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, a loša vijest je da u avionu nije bilo mjesta za Mirka Ivanića koji je zbog povrede propustio već tri prethodne utakmice. 

Najvjerovatnije je da Ivanić neće biti u timu ni za vikend protiv Napretka, odnosno da će se oporaviti tek nakon reprezentativne pauze. Tako je Miloš Milojević na gostovanje poveo 23 fudbalera, od čega trojicu golmana, a nema prevelikih iznenađenja osim ako ne uzmemo u obzir da Nemanja Motika ovoga puta bio prekobrojan. Mladi fudbaler koji je zimus stigao iz Bajerna je bez ijednog minuta ove sezone, a sada je potpuno skrajnut jer neće biti ni na klupi za rezerve, kao što je to bilo prije sedam dana protiv Monaka.

Motika je stigao za 2,5 miliona evra i tek povremeno je znao da pokaže šta umije kod Dejana Stankovića prethodnog proljeća, međutim od ljeta nije u timu. Jedini je igrač uz golmane i precrtane Spiridonovića i Krstičića koji nije vidio teren, a tako će ostati i poslije gostovanja u Turskoj.

Za sada nije poznat razlog zbog kog ga Milojević nije dopisao na spisak, odnosno nije saopšteno da li je u pitanju možda neka povreda ili se možda sprema pozajmica, kao u slučaju Stefana Lekovića.

Na spisku putnika su sljedeći fudbalerI: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Irakli Azarov, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Osman Bukari, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Pešić i Kalifa Kulibali.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC