• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor crveno-bijelih pred Trabzon: Vratiće nam se za onakve golove!

Autor Haris Krhalić

Sportski direktor Crvene zvezde vjeruje da će se ekipa uskoro "oporaviti" od turbulentnog perioda.

 Mitar Mrkela najavio susret sa Trabzonsporom Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otputovao je zajedno sa ekipom u Trabzon gde u četvrtak od 18.45 srpskog šampiona očekuje drugi izazov u Ligi Evrope. U pitanju je turski prvak Trabzonspor, koji je takođe ispao u kvalifikacijama za elitno takmičenje, a u prvom kolu je remizirao sa Ferencvarošem i trenutno je u boljoj poziciji od crveno-bijelih koji su grupnu fazu otvorili porazom protiv Monaka.

"Svaka utakmica je za sebe, Trabzonspor ima dobru ekipu, osvojili titulu poslije ne znam koliko godina i mogu u svakom trenutku da odigraju dobru utakmicu. Još po žrijebu sam rekao da je grupa teška i da smo dobili baš jake protivnike. Mi imamo naše ciljeve koji ostaju uvijek isti - to je da pobjeđujemo", rekao je Mitar Mrkela novinarima na aerodromu.

Nakon što je zaključio transfer Srđana Mijailovića u Zvezdu, Mrkela je rekao da je iza Crvene zvezde turbulentan period u kome smatra da su i igrali dobro, ali da jednostavno nisu imali sreće kao protiv Monaka.

Kakvu onda Crvenu zvezda treba da očekujemo protiv Trabzona?

"Mislim da Zvezda nikada nije igrala povučeno i ne treba to očekivati. Igrali smo dominantno i protiv Monaka, izašli visoko i igrali hrabro, ali desilo se da nismo pobijedili. Nikada Zvezdu ne treba očekivati povučenu. Idemo na pobijedu... Imali smo dosta pehova u posljednje vrijeme od one utakmice u Haifi, pa u Beogradu, primali smo ne znam kako da nazovem golove... Iz penala, u zaustavnom vremenu. Iz iskustva znam da je fudbal takav da se stvari vraćaju, ali moramo da budemo na pravom nivou i sreća prati hrabre. Mi idemo na pobjedu i razmišljamo", zaključio je Mrkela.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC