• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić dobio pohvale od legende! CSKA čeka gradski derbi, a bivši as Barselone došao na trening: Vjerujte Saši!

Autor Dragan Šutvić

Legendarni bugarski fudbaler došao je da pomogne timu Saše Ilića. Održao im je motivacioni govor.

 hristo stoičkov posjetio sašu ilića i igrače cska  Izvor: Instagram/screenshot/mr.sasailic

CSKA iz Sofije pod komandom Saše Ilića igra odlično ove sezone. Poslije osam mečeva u Bugarskoj nema poraz, skor je sedam pobjeda i jedan poraz. Jedina loša stvar na startu jeste poraz u Ligi konferencija od Bazela. Njegov tim je dobio prvi meč, ali je u drugom poražen. Iako stvari idu u dobrom smjeru klub je odlučio da dodatno motiviše igrače pred gradski derbi sa Levskim (nedjelja 15.45).

Tako je posle treninga došao legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov. Nekadašnji fudbaler Barselone, osvajač Zlatne lopte iz 1994. godine i jedan od najboljih igrača sa ovih prostora održao je govor fudbalerima, a tu je bio i još jedan bivši fudbaler Dimitar Penev. Oduševljenje zbog toga nije krio ni srpski trener. "Legende, hvala vam", napisao je Ilić na svom Instagram nalogu, uz snimak govora i poruku da ne obraćaju pažnju na navijače.

"Prošao sam kroz mnogo toga u karijeri, uvijek sam vjerovao u ono što trener kaže, zato vi morate da vjerujete Saši. Vjerujte da je sve moguće u 90 minuta, zato je trener tu, da vam da instrukcije i na vama je da ih ispoštujete. Svi vi imate kvalitet, nedostaje i karakter. Ne odustajte od pobjede nikada, kada date jedan gol, idite po drugi. Pobijedite zato što ste bolji, publika ne igra, oni nisu na terenu", poručio je Stoičkov igračima.

Sve to je pažljivo slušao Ilić, dok je Stoičkov pričao na bugarskom, uz prevodioca koji je bio tu i na engleskom objašnjavao šta Stoičkov ima da im kaže. Na kraju je dobio aplauze, pa su na sve to napravili i zajedničku fotografiju. Slijedi gradski derbi...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC