• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajna noć Partizanovih legendi u Evropi! Saša Ilić srušio švajcarskog velikana, Vladimir Ivić oborio Francuze!

Autor Haris Krhalić

Sjajna noć srpskih trenera, bivših igrača Partizana!

 CSKA Sofija pobijedila Bazel, Makabi Nicu Izvor: Profimedia

Bugarski vicešampion CSKA Sofija pobijedio je na svom terenu Bazel 1:0, za najveću pobjedu u mladoj trenerskoj karijeri legendarnog srpskog fudbalera Saše Ilića. Tim čuvenog asa Partizana slavio je protiv Švajcaraca autogolom španskog defanzivca Serhija Lopeza i tako stekao prednost pred revanš utakmicu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. U okviru istog takmičenja, i tim njegovog bivšeg saigrača iz Partizana Vladimira Ivića, Makabi Tel Aviv, savladao je kod kuće ambicioznu Nicu - 1:0.

Ilićev sastav je ovog ljeta u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu eliminisao predstavnika Sjeverne Makedonije - Makedoniju Đorđe Petrov (0:0, 4:0), a potom je bio bolji i od Sent Patrika iz Republike Irske, i to uprkos porazu kod kuće u prvo meču (0:1, 0:2). Sada je njegova ekipa na dobrom putu da napravi još jedan veliki uspjeh, a u večerašnjem meču Ilić je u drugom poluvremenu uveo u igru dugogodišnjeg vezistu Spartaka iz Subotice, Lazara Tufegžića.

Kada je u pitanju Makabijev uspjeh, strijelac gola odluke za Ivićev tim bio je hrvatski ofanzivac Stipe Perica, udarcem u 74. minutu. U tim trenucima na terenu je bio centarfor Izraelaca Đorđe Jovanović, koji je takođe počeo karijeru u Partizanu, kao i Ivić i Ilić. Gol Nice u Izraelu je čuvao doskorašnji golman Lestera Kasper Šmajhel, u veznom redu bio je poznati Velšanin Aron Ramzi, ali ipak nisu uspjeli da savladaju domaćina.

Njihov nekadašnji tim za to vrijeme u Humskoj igra protiv Hamruna, uz zanimljiv ambijent na tribinama, gde su navijači doveli orkestar sa trubama i bubnjevima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC