• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktorija uništila posljednji Bekamov transfer: Htio povratak, žena rekla NE - "Posle Milana i LA idemo tamo?"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trebalo je da to bude spektakularni povratak, ali je Viktorija presudila!

 Viktorija Bekam stopirala transfer Dejvida Bekama u Lester Izvor: instagram/davidbeckham/screenshot

Slavni egnelski fudbaler Dejvid Bekam imao je impresivnu karijeru u Mančester junajtedu, Real Madridu, Milanu i Los Anđeles Galaksiju i Pari Sen Žermenu, a u njegovoj biografiji mogao je da bude upisan još jedan klub. Nekadašnji trener Sven Goran Erikson pregovarao je sa krilnim fudbalerom da ga "vrati" u Englesku i dovede u Lester, ali je Viktorija to stopirala!

Supruga čuvenog fudbalera nije bila zainteresovana da se poslije velikih gradova u kojima je Dejvid gradio karijeru preseli u Lester, gradić u centralnom dijelu Engleske, daleko od svjetskog džet-seta. Nije pomoglo ni to što je Erikson svojevremeno bio selektor Dejvidu Bekamu, kada je ovaj impresivno igrao za Englesku.

"Bio sam u Lesteru u to vrijeme i rekao sam mu 'Kada ti istekne ugovor u SAD, mogao bi da dođeš u Lester i odvedeš nas do Premijer lige?'. On je rekao 'Da, možda' jer nije želio da me odbije, ali se onda uključila Viktorija. 'Sven, da li me vidiš u Lesteru?', pitala me je Viktorija Bekam. Odgovorio sam da ne mogu da je zamislim i tu se priča završila", ispričao je Šveđanin.

Njegov susret sa porodicom Bekam dogodio se na jednom događaju 2010. godine, a plan mu je bio da Bekam tokom 2011. napravi senzacionalan povratak u Englesku. Ipak, to se nije desilo, a Dejvid je dvije godine kasnije stigao u PSŽ i tu završio karijeru. Erikson je već 2011. godine napustio Lester i otisnuo se u Aziju, gdje je četiri godine proveo u kineskim klubovima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC