• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler uništio život porodici - prokockao je i kuću: Izgubio preko 8.000.000 evra, kladio se i na stoni tenis!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac Engleske Pol Merson napravio je sebi pakao od života.

 Pol Merson kockanjem uništio život porodici Izvor: Profimedia

Nekadašnji engleski reprezenttivac i fudbaler Arsenala Pol Merson dobro je poznato lice ljubiteljima fudbala u Premijer ligi. Svojevremeno je imao sjajnu karijeru, a posljednjih godina radi kao stručni konsultant na televizijama. Ipak, život mu nije nimalo lak i Pol često upada u probleme zbog svoje sklonosti ka kockanju.

Svojevremeno je priznao da je izgubio preko osam miliona evra koje je zaradio u karijeri, a sada su isplivali novi detalji iz Mersonovog života. Nekadašnji fudbaler imao je tokom karijere probleme sa alkoholom, narkoticima i klađenjem, a posljednja od tri njegove strasti pratila ga je do skoro. Tokom karantina zbog korone potrošio je porodičnu ušteđevinu namijenjenu kupovini kuće...

"Dobio sam višak slobodnog vremena jer nije bilo televizijskih emisija u kojima sam se pojavljivao, pa mi se karantin svidio. Razmišljao sam o budućnosti. Moja starija djeca su imala dom, želio sam da ostavim nešto i mlađoj djeci. Kejt i ja smo imali ušteđevinu od oko 160.000 funti za kupovinu kuće. Sve sam ih potrošio na nekoliko opklada. Kladio sam se onlajn, preko privatnih bukmejkera. U posljednjoj opkladi stavio sam 8.000 funti na nekog stonotenisera. Ja ne znam ništa o stonom tenisu, ali to je bilo jedino u ponudi, ništa se nije igralo zbog korone", ispričao je Merson.

Pol Merson se tri puta ženio, a trenutno se plaši da bi njegova zavisnost mogla da mu uništi još jedan brak. Iako je otac osmoro djece, nekadašnji fudbaler se i dalje neodgovorno ponaša i smatra da bi zbog toga - ukoliko se situacija ne popravi - i treća supruga mogla da ga napusti.

"Sjećam se da sam sjedio u dnevnoj sobi i razmišljao o samoubistvo. 'Sve sam uništio', pomislio sam dok sam gledao kako se djeca igraju", ispričao je bivši igrač Arsenala. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC