• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad je stvarno kraj - Vanda opet ostavila Maura!

Autor Dragan Šutvić

Argentinska ljepotica ponovo odlučila da napusti fudbalera, ovog puta čini se mnogo ozbiljnije nego ranije.

 razvode se vanda nara i mauro ikardi  Izvor: Instagram/mauroicardi/printscreen

Jedan od najtabloidnijih brakova u svijetu sporta stigao je do kraja! Iako Mauro Ikardi to ne želi da prizna svijetu i sebi, on i Vanda Nara se razvode! Argentinski fudbaler kojeg je PSŽ nedavno pozajmio Galatasaraju i dalje čuva zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali njegova supruga više ne vjeruje u pomirenje...

Očigledno je razvod jedino jrešenje za brak koji je već mjesecima u krizi. Prve trzavice isplivale su u javnost polovinom oktobra 2021. godine, kada je Vanda burno reagovala na Instagramu i nagovijestila da ostavlja fudbalera. Ikardi je molio za oproštaj, zbog nje putovao iz Pariza u Milano, demantovao da se viđao sa argentinskom glumicom Marijom Suarez...

Pomirenje je uslijedilo desetak dana kasnije, Vanda Nara je ponovo počela da dolazi na utakmice kluba iz Pariza i svi su mislili da se situacija u potpunosti smirila. Priče o razvodu pojavljivale su se tek povremeno, ali uglavnom iz ugla koliko bi novca od Ikardijevog bogatstva pripalo ženi koja je posljednjih godina vodila računa o njegovoj karijeri. Vanda je, tokom braka sa Maurom, postala i njegov agent, pa je između ostalog ona dogovarala uslove pozajmice u Galatasaraj. Ovako izgleda Vanda Nara:

Da bi ova latino sapunica bila potpuna, razvod braka morao je da zatraži i Mauro Ikardi, ali se čini da je nekoliko mjeseci kasnije on taj koji će više patiti ukoliko dugogodišnja veza propadne. Vanda će se snaći, čini se da na umu već ima novog fudbalera kojem bi mogla da uljepša život, a podsjećamo vas da su njoj baš fudbaleri fetiš.

Prije braka sa Maurom Ikardijem temperamentna Argetinka bila je u ljubavi sa Maksijmem Lopezom, poznatim fudbalerom koji je promijenio brojne klubove u Italiji. Nekadašnji igrač Barselone mislio je da ima skladan brak dok Vanda nije otišla za Maurom - momkom koji ga je u tinejdžerskim danima gledao kao idola. Uslijedile su vrlo ružne scene pošto Vanda nije dozvoljavala Maksiju da viđa djecu, kupovala im je Ikardijeve dresove i vodila ih samo na mečeve koje igra očuh... Vjerovatno je i tome došao kraj!

"Vrlo mi je bolno da živim u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost, stvari koje dolaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumijevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše djece", napisala je Vanda na Instagramu i tako potvrdila da je brak koji traje već osam godina sada na staklenim nogama. Izgleda da rastanak kontroverzne Vande i napadača Galatasaraja nikada nije bio bliži. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC