• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan "tukao" Keln, a Petrić poručuje: "Nek slave večeras, ali..."

Autor 000

Trener Partizana Gordan Petrić bio je vidno zadovoljan pobjedom svog tima u Nemačkoj.

 Gordan Petrić izjava poslije meča Keln - Partizan Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana ostvarili su fenomenalan rezultat u trećem kolu Konferencijske lige, pošto su u Njemačkoj savladali domaćin Keln 1:0. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Svetozar Marković, a ovaj susret vidio je borbu u kojoj su crno-bijeli mogli da postignu još dva-tri pogotka, da su bili malo mirniji u završnicama napada.

Ipak, neće niko biti nezadovoljan i "minimalcem, naprotiv. Partizan je velikim trijumfom stigao do pobjede koja ih je stavila na prvo mjesto u grupi D, sa istim brojem bodova kao što ima Nica - ukupno pet. Nakon meča, trener Gordan Petrić nije želio da konkretnim brojem ocjeni partiju njegovih pulena.

"Ne volim ja to da ocjenjujem. Rekao sam da momci samo ako odrade svoj dio posla, da mogu da pobijede i ekipu kao što je Keln. Oni znaju tačno kako su igrali danas. Sve čestitke na tri osvojena boda. Imamo još tri utakmice, za sedam dana ponovo isti protivnik i biće vjerovatno još teže nego što je bilo ovdje. Sve čestitke momcima, treba da se odmore za Voždovac", počeo je Petrić za TV Arenasport.

Prvi gol na meču grupne faze Konferencijske lige.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Trener Partizana kaže da je pri odlasku na 15-minutnu pauzu u poluvremenu imao zabrinut izraz lica jer je znao da se Keln nipošto neće predati.

"Jeste bilo teško. Odgovorili smo njihovoj brzini i snazi, ali je malo bilo teško jer nismo imali Fejsu i Belića da možda nešto rotiramo. Neka slave momci večeras, ali već u nedjelju je novo dokazivanje. Zato što smo prvo poluvrijeme odigrali kako smo odigrali, znao sam da će u drugom još više da rizikuju. Nismo imali dva igrača u rotaciji, da malo pomjerimo linije naprijed, ali momci su odradili sve što je trebalo. Nismo imali sreće da damo pred kraj još dva-tri gola, ali Bože moj, ovo je tek prvo poluvrijeme pred tri utakmice koje nas čekaju", zaključio je Gordan Petrić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drmr

Kapa dole, svaka cast na prikazanoj igri i rezultatu. Napred crno beli

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC