• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi prorekao gol Vlahoviću, Dušan sad mora da se oduži: Pogledajte šta je selektor Srbije rekao Italijanima pred derbi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je tačno znao kako će se meč Juventusa i Torina odigrati.

 Vlahovic-mora-da-vodi-Piksija-na-veceru Izvor: Profimedia / Giuliano Marchisciano / Insidefoto/Sipa USA/instagram/draganstojkovicpixy

Vanja Milinković-Savić je branio skoro sve na derbiju Torina. Skoro sve, jer je jedan udarac Dušana Vlahovića ušao u njegovu mrežu i tako se ispunilo ono što je pred ovaj meč rekao Dragan Stojković Piksi. Selektor Srbije je gledao meč sa tribina, a prije utakmice je dao intervju za "Gazetu".

Iako su zbog loših igara Juventusa mnogi kritikovali Vlahovića, selektor Stojković je vjerovao u njega i odmah je Italijanima rekao da Srbin neće prestati da postiže pogotke. 

"Da li sam zabrinut zbog Vlahovića? Ne, meni je samo bitno da je on fizički dobro. Uvijek je davao golove i nastaviće da ih daje", jasan je bio selektor "orlova".

Ne samo da je rekao da će Vlahović u dresu Juventusa i dalje pogađati, već je rekao i da će riješiti ovaj meč! A sada kada je pogodio, napadač "stare dame" će morati da mu plati večeru!

"Vlahović koji igra za Srbiju je drugačiji od onoga koga svi vide u Juventusu, ali ni to nije moj problem. Svi uvijek očekuju mnogo od Dušana, a u najboljim klubovima kakav je Juventus kada ne pobjeđujete uvijek je veliki pritisak na napadačima. Pričali smo u reprezentaciji, ali pitajte Dušana šta sam mu rekao. Sutra će dati gol, a onda će poslije meča svima da plati večeru", rekao je dan pred meč Dragan Stojković.

Sada čekamo da vidimo zajedničku sliku, kao onu koju je Piksi napravio sa Aleksandrom Mitrovićem prije nekoliko dana. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC