• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija bez tri fudbalera u ključnoj provjeri pred Mundijal!

Autor Dragan Šutvić

Fudbalska reprezentacija Srbije ima određenih poteškoća sa povrijeđenim igračima uoči meča sa Bahreinom.

 srbija bez tri igrača protiv bahreina Izvor: MN PRESS

Dragan Stojković je pred prijateljsku utakmicu Srbije sa Bahreinom (petak, 16.30) poručio da je Dušan Vlahović trenirao već dva dana zaredom i da je spreman, dok Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati u Manami. Piksi je poručio da ne želi da preduzima "nikakav rizik" uoči Svjetskog prvenstva u Kataru, pošto ova grupa igrača trenira po posebnom programu i da nije neophodno da nastupe u prijateljskoj utakmici.

Možda će vas zanimati

Dobra vijest je da niko od njih nema ozbiljniju povredu i da će gotovo sigurno biti spreman za 24. novembar i susret sa Brazilom na "Lusailu", za koji se Piksi već odavno priprema...

"Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne - pronaći ću rješenje! Ali, nismo u posljednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povrijeđenim igračima. A sada nedjelju dana pred Svjetsko prvenstvo...", rekao je Stojković na konferenciji za medije u Manami.

Što se tiče protivnika, i utakmice za koju je rekao da ga "ne zanima pretjerano", Piksi dodaje da poštuje kvalitet domaćina koji je sastavljem od igrača iz domaće lige.

"Samo se nadam da će svi imati na umu da je ovo prijateljska utakmica. Nadam se da nećemo da vidimo nikakve povrede, to je nama najvažnije... Zato većina igrača neće provesti svih 90 minuta na terenu, ali svakako ćemo sklopiti dobar tim", rekao je Piksi i poručio da će bez obzira na sve publika vidjeti ofanzivnu Srbiju.

"Želimo da pokažemo naš stil fudbala. Da je Srbija tim koji zaslužuje da bude na Svjetskom prvenstvu. Nama nije bitno ko je na terenu. Uvijek igramo isto i nema razloga da bilo šta mijenjamo".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC