• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok iz Katara - Benzema propušta Svjetsko prvenstvo?! Napustio je trening, Francuska u strahu čeka ove rezultate!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dramatične vijesti iz francuske reprezentacije!

 Karim Benzema povrijeđen na Svjetskom prvenstvu Izvor: Profimedia

Najbolji napadač na svijetu Karim Benzema (34) mogao bi da propusti čitavo Svjetsko prvenstvo u Kataru! Prema posljednjim informacijama iz baze reprezentacije Francuske, osvajač Zlatne lopte sigurno neće igrati protiv Australije u utorak, 22. novembra, a možda uopšte ne zaigra.

Napadač Real Madrida pokušao je da odradi prvi kompletan trening sa saigračima iz reprezentacije, ali nije uspio da ostane do kraja na terenu jer je doživio povredu. Otići će na pregled i poslije njega će biti jasno da li će učestvovati u odbrani titule "trikolora", aktuelnih prvaka svijeta.

Francuski magazin L'ekip objavio je da je Benzema povrijeđen napustio trening. "Nakon što je ove subote radio sa ekipom, morao je da ranije prekine. Priroda i težina njegove povrede još nisu poznati i moraće da se podvrgne pregledima da bi se utvrdila dijagnoza. Povrijedio je mišić i to ostavlja sumnju i kada je u pitanju njegov nastup na čitavom turniru", piše taj izvor.

Na subotnjem treningu Benzema je navodno radio igrao u formaciji sa čak četvoricom napadača, uz Antoana Grizmana, Kilijana Mbapea i Olivijea Žirua. Jedno kraj drugog, njihova imena stvarno zvuče moćno i vjerovatno najopasnije na Mundijalu. Ipak - da li će ovaj pakleni napad uopšte biti u punom sastavu u Kataru?

Francuska će učešće na Mundijalu početi u utorak, utakmicom protiv Australije, a potom će četiri dana kasnije igrati protiv Danske, dok će grupnu fazu završiti susretom protiv Tunisa, u srijedu, 30. novembra.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC