• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mundijalska groznica nije zaobišla ni redakciju MONDO portala: Prognozirajte s nama rezultate Svjetskog prvenstva!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Druga "sezona" MONDIJALA počinje danas utakmicom Katar - Ekvador, koji će od 17 časova otvoriti 22. šampionat svijeta.

 MONDIJAL druga sezona Svjetsko prvenstvo u Kataru Izvor: Shutterstock/MONDO/Bojan Jakovljević

Dugo smo čekali početak Svjetskog prvenstva u Kataru, a taj dan konačno je stigao.

Utakmicom između Katara i Ekvadora (17 časova), počinje po svemu poseban Mundijal 2022, koji će u narednih mjesec dana držati pred malim ekranima sve one koji nisu bili u mogućnosti da otputuju u Aziju i uživo isprate prvo "novembarsko-decembarsko" prvenstvo Svijeta.

Možda će vas zanimati

Ljubitelji fudbala, ali i klađenja, uživaće tokom narednih 30-ak dana. Mundijalska groznica nije zaobišla ni MONDO redakciju, pa ćemo, baš kao i tokom Mundijala u Rusiji 2018. godine, u našoj maloj, ali odabranoj grupi "zaluđenika", prognozirati sve utakmice 22. Svjetskog prvenstva.

Titulu pobjednika prvog MONDIJALA brani urednik Info rubrike Željko Svitlica (Svitac), koji je u prvoj "sezoni" pomeo konkurenciju. Njemu će se pridružiti urednik sportske redakcije Goran Arbutina (Goc), članovi Nebojša Šatara (Necko), Bojan Jakovljević (Bati), Dragan Šutvić (Šutva) i Haris Krhalić (Hare), koji će svakodnevno pokušavati da pogode što veći broj konačnih ishoda (1 bod), ali i tačnih rezultata (3 boda) tokom Svjetskog prvenstva, kako bi na kraju stigli do nagrade. A možda i ne...

Takmičenje u Rusiji, kako rekosmo, proteklo je u znaku Svitlice.

Sa 65 bodova bio je ubjedljivo prvi, a iza njega ostali su Necko (54), Bati 50, tadašnji član sportske redakcije Zoran Pajčin (42), Goc 32, koji je ostao upisan u istoriju našeg takmičenja kao prvi učesnik kojem je oduzet bod (otišao na put usred sezone...), dok je "fenjer" pripao tada još jednom članu Info redakcije, Žarku Markoviću, koji je sakupio svega 26 bodova.

Bilo je tu i riječi o nekoj "gajbi" od strane najlošije plasiranog, ali riječi nikad nisu pretočene u djelo...

Izvor: MONDO

Od ukupno 64 utakmice te 2018. godine, Svitac je tačan rezultat pogodio na njih 10, dok je najviše pogođenih konačnih ishoda mečeva imao Necko - 36.

Ovako je izgledala tabela na kraju prve sezone... *NAPOMENA: pogođen konačan ishod donosi bod, a tačan rezultat tri boda.

Izvor: MONDO

U odbranu titule krenuće u nikad jačoj konkurenciji. Šutva i Hare pokušaće u debitantskoj sezoni da pomrse konce iskusnijim kladioničarima, a koliko će u tome biti uspješni, saznaćemo 18. decembra nakon finalnog duela u Lusailu.

Danas, prvog dana Svjetskog prvenstva u Kataru, razmišljanja su poprilično podijeljena. Dvojica učesnika prognozirali su pobjedu domaćina, isto toliko trijumf Ekvadora, dok su dvojica na naš virtuelni tiket odigrala i da pobjednika na otvaranju Mundijala neće biti.

Pogledajte naše prognoze, a pozivamo vas da budete uz nas u narednih mjesec dana, te u komentarima date svoje mišljenje o ishodima predstojećih mečeva.

Izvor: MONDO

JOŠ VIJESTI O MUNDIJALU:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC