• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija koji je priveden na žurci u Bijeljini, danas sudi Mesiju i Argentini

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Jedan od najtalentovanijih evropskih sudija dobija priliku da dijeli pravdu na meču koji otvara poslednji Mundijal za Lionela Mesija.

 Slavko Vinčić priveden sa Tijanom Ajfon sudi na Mondijalu Izvor: Profimedia/Instagram/ticamaksimovic/screenshot

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje i za Argentinu, jednog od najvećih favorita da se sredinom decembra nađe u završnici takmičenja. Posljednji Mundijal Lionela Mesija mogao bi da mu donese titulu koju čeka još od prvog učešća 2006. godine. A meč Argentine i Saudijske Arabije (11:00) biće zanimljiv i iz drugog ugla.

Za glavnog arbitra ovog susreta određen je slovenački sudija Slavko Vinčić (42), koji je srpskim medijima poznat i zbog hapšenja! Krajem maja 2020. godine srpska starleta Tijana Ajfon (30) uhapešna je u okolini Bijeljine, nakon što je pokušala ilegalno da uđe u Bosnu i Hercegovinu. 

Navodno, Vinčić je bio jedan od gostiju na privatnoj zabavi organizovanoj u okolini Bijeljine, na koju su pozvane starlete iz Srbije. Trebalo je da one čamcem pređu Drinu, a zatim budu zvijezde večeri u društvu 40 poslovnih ljudi koji su se tu okupili. U velikoj akciji policije uhapšeno je čak 36 osoba, od kojih su neke odmah puštene - što je bio slučaj i sa Vinčićem koji je za medije u Sloveniji objasnio priču iz svog ugla.

"Poslije sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Poslije policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju", rekao je Vinčić u telefonskom razgovoru za slovenački portal 24ur.com.

Očigledno, ovaj incident u čijem se središtvu Vinčić našao sasvim slučajno nije nikako uticao na njegovu karijeru. Tokom prethodne dvije godine perspektivni sudija je dobijao sve veće poštovanje UEFA i FIFA, pa je između ostalog sudio i mečeve u polufinalu Lige Evrope, odnosno četvrtfinale Evropskog prvenstva i na kraju finale Lige Evrope između Ajntrahta i Rendžersa.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Svoje slobodno vrijeme provodi u pravoj relaksaciji a ne u smrdljivim teretanama

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC