• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Tijanom Ajfon priveden i fudbalski sudija: Pozvali me na žurku na ranč

Autori mondo.rs Autori Vladimir Sukdolak

Slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić je bio na zabavi kada je policija sprovela akciju "Kristal", u policiji dao izjavu i odmah je pušten.

 Slavko-Vincic-priveden-Tijana-Ajfon Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Starleta Tijana "Ajfon" uhapšena je u četvrtak kod Bijeljine. U velikoj akciji policije i žandarmerije uhapšeno je 36 lica, a među njima se nalazi i poznati fudbalski sudija.

Slovenac Slavko Vinčić, arbitar sa znakom FIFA, priveden je i trenutno se spekuliše šta je razlog njegovog dovođenja u stanciu policije. Slovenački mediji navode da se perspektivni sudija nalazio na žurci i da je sproveden u policiju samo kao svedok događaja.

Možda će vas zanimati

Predsednik sudijske organizacije Slovenije, Vlado Šajn, naveo je da je hapšenje Vinčića "splet nesrećnih okolnosti i da se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme".

I sam sudija je pričao o događaju koji se odigrao u Bijeljini.

"Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju", rekao je Vinčić u telefonskom razgovoru za slovenački portal 24ur.com.

Zbog sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe, koja se bavi međunarodnim švercom droge, prostitucijom i drugim teškim krivičnim delima, u akciji "Kristal", MUP Republike Srpske uhapsio je starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijana Ajfon u društvu sa Zlatanom Ćukom iz Bijeljine i još nekolicinom osoba.

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC