• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Prve izjave fudbalera Srbije nakon poraza od Brazila
 Prve izjave fudbalera Srbije nakon poraza od Brazila

UŽIVO: Brazilci provocirali o sudijama, ovako je Piksi odgovorio! Selektoru žao zbog samo jedne stvari!

Fudbaleri Srbije startovali su porazom protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu.

 Prve izjave fudbalera Srbije nakon poraza od Brazila Izvor: Kurir/Dado Đilas

Fudbaleri Srbije nisu uspjeli da naprave veliko iznanađenje na startu Mundijala. Brazil je bio bolji u prvom meču na šampionatu (2:0), a izabranici Dragan Stojkovića Piksija šansu za "popravni" traže protiv Kameruna u ponedjeljak.

Pratite trenutno kakve su reakcije "orlova" poslije poraza od Brazila.

22:51

I PIKSI O SUĐENJU!

"Ja nisam primijetio da su fudbaleri nešto bili negativno opredijeljeni ka sudiji. To nije poremetilo igru ili rezultat. Normalni faulovi, par kartona, ništa specijalno se nije desilo. Veoma fer i korektna utakmica, nisam vidio nešto pogrešno od fudbalera, zaslužena pobjeda Brazila, okrećemo papir za Kamerun i nadam se zdravim fudbalerima i to je sve", rekao je Piksi.

22:49

PROČITAJTE SVE ŠTO JE REKAO SRPSKI SELEKTOR!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

  Ovako je Dragan Stojković Piksi vidio poraz od Brazila na startu Svjetskog prvenstva u Kataru! Pročitajte SVE što je rekao na konferenciji za medije čovjek koji večeras u Dohi nije mogao da prepozna svoj tim!

22:48

NAVIJAČI?

"Bilo je sjajno biti na stadionu ove večeri, imali smo veliku podršku naših navijača. Mi smo mala zemlja u odnosu na Brazil, to je činjenica", rekao je Dragan Stojković!

22:34

SELEKTOR O POVREDAMA!

Brazil je svjetski krem fudbala, a opet smo u prvom dijelu pokazali da možemo da igramo. Samo mi je žao što nemam 100 odsto spremne Mitrovića, Vlahovića i Kostića. Drugačija bi to pjesma bila... Ali, tako je, nisu spremni. Brazilce vidim kao jednog od favorita za titulu!

22:33

OBRAĆANJE PIKSIJA!

Mi smo negdje bili u egal poziciji prvih 45 minuta, nisam vidio da je Brazil dominantniji. Ono što je za nas porazno je drugo poluvrijeme. Fizički smo pali i naravno da je Brazil to znao da iskoristi. Odličan su tim i kazniće vas zbog toga. Ovo večeras što se desilo je fizički faktor koji je za mene iznenađujući, nisam mogao da prepoznam naš tim. Vi znate da smo sa puno problema došli u Katar, imamo puno povreda u nevrijeme i to su povrede kod igrača koji su udarne igle naše reprezentacije. Moramo da prihvatimo to. Previše je da nemate spremne igrače u timu, to se vidi i to ste i vi vidjeli.

22:30

MAKSIMOVIĆ O SUĐENJU!

"Mislim da nije ništa pogriješio što može da utiče na ishod meča, ali uvijek sudije čuvaju igrače poput Nejmara i Vinisijusa. Tako je i kada igrate protiv Reala ili Barselone. možda 60-40 u njihovu korist, to je moje mišljenje, ali ništa što je uticalo na rezultat", rekao je Nemanja Maksimović!

22:28

IZJAVA NEMANJE MAKSIMOVIĆA!

"Mislim da smo prvih 50 minuta dobro kontrolisali igru. Morali smo poslije da se otvorimo, što je njima dalo više prostora za kontranapade. Sa igračima koje imaju i njihovim kvalitetom dali su nam gol iz kontre i utakmica je bila gotova. Ponekad igraš koliko ti protivnik dozvoli. Treba da budemo zadovoljni, ne treba da se razočaramo. Nije smak svijeta izgubiti od Brazila. Imamo četiri dana da se odmorimo i pripremimo, pa pobjedom nad Kamerunom vratimo u ravnopravnu borbu za prolaz. Gledali smo ih danas, potpuno dva različita poluvremena. Vidjeli smo da im je kontranapad najjače oružje, dok su u drugom dijelu meča poptuno pali što je neobično za ekipe iz tog dijela sveta. Imaju svoje kvalitete, jako su brzi i treba da ih se čuvamo u kontri", rekao je Maksimović.

Vezni fudbaler Srbije govorio je i o atmosferi u ekipi nakon poraza, odnosno koliko su bili spremni za ovo.

"Nikada nije dobro kad se izgubi, ali znamo da smo dali maksimum. Došao sam ovdje i nisam čuo šta je selektor rekao poslije meča. Ranije je pričao da nije kraj svijeta ni ako pobijedimo ni ako izgubimo. Odigrao sam posljednjih desetak minuta i drugačije sam vidio meč. Oni su dobijali samopouzdanje našim gubljenjem lopti", dodao je vezni igrač.

22:21

IZJAVA DARKA LAZOVIĆA!

Još jedan srpski fudbaler popričao je sa medijima nakon poraza od Brazila.

"Mislim da smo se dobro držali do prvog gola, defanzivno im nismo dozvolili da stvore mnogo šansi. Poslije prvog gola smo pali, dozvolili smo da preuzmu inicijativu, ostavili smo dosta prostora i oni su kvalitetom i snagom dali drugi gol. Možda su mogli i ubjedljivije da nas pobijede na kraju. Ostaje žal, mogli smo i bolje da odigramo. Tek je prva utakmica, moramo da analiziramo greške i okrenemo se Kamerunu. Ostale su nam dvije utakmice koje su možda i bitnije. Znali smo prije utakmice da oni imaju sjajne individualce koji igraju u najboljim klubovima. Što se moje igre tiče, moglo je dosta bolje. Pokazali su nam da su fenomenalna reprezentacija. Nismo dovoljno držali loptu, što selektor traži od nas. Nekako smo im jeftino davali lopte i priliku da nas ugroze. Nismo im stvorili neke preozbiljne šanse, zbog toga ne možemo biti zadovoljni. Izgubili smo i imamo nula bodova, ali sad imamo dvije utakmice protiv reprezentacija koje se bore sa nama za drugo mjesto. Očekujem da ćemo njih odigrati kao što inače igramo, da vjerujemo u sebe i to da možemo da pobijedimo bilo koga", rekao je rezervista Darko Lazović nakon meča!

22:18

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO OVAJ MEČ!

22:14

Izjava Filipa Mladenovića

Izjavu je dao i član Legije Filip Mladenovića

"Držali smo se prvo poluvrijeme, znali smo šta nas očekuje, ne samo ova utakmica, nego svaka. Brazil je najatraktivniji protivnik, dosta dobar, dobro smo ušli u utakmicu. Falilo nam je malo više poseda lopte, bilo je situacija gdje smo mogli bolje da se razigramo i da budemo konkretniji. Još dvije utakmice do kraja, sve je otvoreno."

Najveći izazov je bio na bekovskim pozicijama, gje se direktno borio protiv najboljih njihovih igrača:

"Svuda je izazov igrati protiv Brazila, nije važno koja pozicija. Mislim da nije to loše izgledalo. Opet kažem, da smo imali veći posjed mislim da bi bilo bolje, to nas je krasilo do sada. Ne vjerujem da je to strah i ne možemo da se bojimo onog što čekamo cijeli život."

22:09

Šta dalje čeka Srbiju?

Srpska reprezentacija već u ponedjeljak igra sljedeći meč protiv Kameruna. Nakon toga u posljednjem kolu imaćemo priliku da se "osvetimo" Švajcarcima za poraz iz Rusije 2018.

22:07

Obratio se i selektor Stojković - "Da nismo povrijeđeni, mogli bismo..."

"Mislim da je bilo ključno što smo u drugom dijelu meča fizički bili, da ne kažem katastrofalni. Iznenađujuće za mene, potpuno smo pali. Oni su to znali da iskoriste. Prvi dio smo odigrali sasvim solidno, korektno sa naše strane. Imali smo neke povrede u nevrijeme, mi imamo tri tek oporavljena igrača i to je previše za naš tim. Došli smo u takvom stanju... Brazil je dominirao i zaslužio je pobjedu. Nije ovo bila taktički najteža utakmica, žao mi je što smo fizički pali i što nemamo zdrave igrače. U ovih par dana ispred nas moramo maksimalno da se odmorimo i riješimo svoju sudbinu. Nadam se da ću za Kamerun računati na Kostića, a šta će biti ko zna. Jedino tu ostaje žal što nismo kompletni, mogli bismo bolje da odigramo protiv Brazila", rekao je Piksi

Izvor: TV Arena sport premium

22:04

Prva izjava Dušana Tadića!

Izvor: TV Arena sport premium


"Izuzetno kvalitetna ekipa, mogli smo da ih ugrozimo u prvom dijelu, ali nismo. Prvi gol dao im je vjetar u leđa, jer smo morali sa više rizika da krenemo. Ostaje žal, ali okrećemo se sljedećim utakmicama. Dobro su nas pritiskali, nismo mogli da nađemo kvalitetan pas, ali idemo dalje", rekao je Tadić za TV Arena sport.

22:01

Prva izjava Saše Lukića

"Prvo poluvrijeme sam igrao '1 na 1' sa Nejmarom, igrali smo na dobrom nivou, držali smo svoje linije, držali smo ih daleko od gola. Drugo poluvrijeme smo pali, vjerujem u nas i ne predajemo se, idemo dalje."

"Jedna greška na početku drugog poluvremena nas je omela, morate da držite koncentraciju 90 minuta, oni su danas bili bolji, a mi se okrećemo Kamerunu i Švajcarskoj, biće ovo bolje."

21:54

Pratite prve reakcije srpskih fudbalera

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na startu šampionata. Brazil je bio bolji rezultatom 2:0, dvostruki strijelac je bio napadač Totenhema Rišarlison.

Očekujemo izjave srpskih fudbalera, pratite uživo naš live blog.

UKRATKO

  • Fudbaleri Srbije doživjeli su poraz na startu Svjetskog prvenstva - 2:0.
  • Pročitajte izjave naših fudbalera poslije meča.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije