• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa za Brazil - ostaje bez najboljeg igrača? Poslije Srbije cijela država brine zbog ove slike! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Najbolji fudbaler Brazila fotografisan je tokom agonije, dok je trpio bolove nakon dobijenog udarca u skočni zglob.

 Povreda Nejmara na utakmici sa Srbijom Izvor: Profimedia

Svjetsko prvenstvo u Kataru nije dobro počelo za Srbiju - u prvom kolu grupne faze reprezentacija je poražena od Brazila. Jedini strokelac na meču bio je Rišarlison koji je dva puta zatresao mrežu iza Vanje Milinković-Savića, ali i pored toga stekao se utisak da je Nejmar ubjedljivo najbitniji igrač tima.

Jedan od najboljih fudbalera sveta žrtvovao se u dresu nacionalnog tima i pristao na promenu uloge kako bi kvaliteti nekih drugih igrača došli do izražaja. Po krilima su igrali Vinisijus Žunior i Rafinja, a on je bio u sredini terena gdje je imao mnogo duela sa srpskim veznim fudbalerima. Poslije jednog od njih stradao mu je zglob i Brazilci su u panici da li će najboljeg pojedinca njihove ekipe sada čekati duga pauza!

Bez Nejmara u timu Brazil nije ni blizu krugu najvećih kandidata za osvajanje trofeja, dok sa njim u ekipi mogu da se nadaju šestom peharu namijenjenom najboljoj reprezentaciji. Pogledajte fotografije nakon što se Nejmar povrijedio:

Društvenim mrežama kruže i fotografije na kojima se vidi njegovo stopalo nakon što je izuo štucnu, a primjetan je otok na skočnom zglobu desne noge. Navodno, ovu povredu je Nejmar zaradio nakon jednog klizećeg starta Nikole Milenkovića, a selektor Tite reagovao je tako što ga je zamijenio u 79. minutu. Tada je na teren poslao Antonija, a na klupi sačekao povrijeđenu prvu zvijezdu tima.

Dok su kamere snimale kako ljekar stavlja oblog na povrijeđeni skočni zglob, Nejmar je preko lica navukao dres. Da li je bilo suza ili samo nije želio da bude u centru pažnje ostaje da se vidi, ali ovo je detalj zbog kojeg brine svaki Brazilac. Pogledajte snimak Nejmara na klupi za rezerve, nakon izmjene:

Inače, brazilski fudbaler je i na samom meču bio u jednoj neobičnoj situaciji. Tokom duela sa Sašom Lukićem u uvodnim minutima meča najbolji igrač brazilske reprezentacije u potpunosti je ostao bez dresa. Pogledajte i tu situaciju:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC