• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon ispadanja sa Mundijala Brazilci prave haos u Kataru: Zvijezda uvela navijače u hotel

Autor Haris Krhalić

Napadač brazilske selekcije Rišarlison napravio je pometnju u Kataru pred put "selesa" nazad u domovinu.

 Rišarlison uveo navijače Brazila u hotel Izvor: ANADOLIA/SERHAT ÇAĞDAŞ

Brazil je eliminisan sa Mundijala na izuzetno surov način, Hrvatska je postigla izjednačujući gol u 117. minutu produžetka da bi u izvođenju penala bila bolja (4:2), a golman "vatrenih" Dominik Livaković izrastao je u heroja nacije. Poraz i neostvareni snovi Nejmara i ekipe izazvali su vodopad suza kod igrača i navijača. Jedan od najteže pogođenih bio je Rišarlison, koji je nakon šoka prouzrokovao veliki problem brazilskoj reprezentaciji.

Napadač Totenhema bio je veoma uznemiren nakon eliminacije, suze nije krio ni na terenu nakon utakmice, a drama Brazilaca nastavila se i u hotelu gdje su bili smješteni. Rišarlison je uveo u smeštaj brazilske navijače sa kojima je podijelio suze i emotivne trenutke nakon teškog ispadanja sa Mundijala, ali je time zamalo propustio timski autobus. Srećom, pojedini članovi brazilskog tima otkrili su da je popularni "Pombo" nestao i čekali su da se napadač rođen 1997. godine pojavi. Selektor Tite i reprezentativci sačekali su ga nakon čega su se uputili na aerodrom, odakle su otišli za Brazil. Pogledajte kako se mladi napadač oprostio od navijača.

Kasnije se Rišarlison na društvenim mrežama izvinio što nije uspio da ispuni veliki cilj Brazila.

"Pisati ovo je definitivno najteža stvar koju sam uradio u životu. Juče još uvijek nije bol nestala, bilo je nemoguće zaspati i ovo što se desilo i dalje me previše boli. Ovo je rana koja će zauvijek ostati otvorena, jer svi znamo kakve smo šanse imali da dobijemo tu titulu", oglasio se napadač na društvenim mrežama.

Ovo je jedan od najvećih poraza u istoriji Brazila, jer su na Svjetskom prvenstvu 2022. bili kandidat broj jedan za titulu. Međutim, Nejmar i njegovi saigrači morali su da se oproste od Svjetskog prvenstva posle strašne penal završnice u četvrtfinalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC