• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žalim što sam ga poveo na Mundijal! Selektor Španije šokirao: A o drugog sam se ogriješio...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rijetko kada se viđa da treneri priznaju greške, ali čini se da Luis Enrike nema problem sa tim.

 Luis Enrike žali što je vodio jednog igrača u Katar Izvor: Profimedia

Doskorašnji selektor Španije Luis Enrike nije naročito zadovoljan igrom "crvene furije" na Svjetskom prvenstvu i nije iznenađenje što je poslije poraza od Maroka u osmini finala podnio ostavku, da bi nakon svega počeo da "kuka" i na pojedine svoje odluke. Najviše kritika bilo je na račun tima koji je poveo u Katar, dok se sada tom čoporu pridružio i Luis Enrike poručivši da se ogriješio o dvije stvari...

Žali što je jednog od 26 fudbalera sa spiska poveo na Svjetsko prvenstvo, dok takođe žali i što svom miljeniku Pablu Sarabiji nije pružio više prostora za igru u Kataru - i smatra da bi sve bilo drugačije da se to dogodilo.

"Mislim da je Pablo Sarabija zaslužio više od pet minuta protiv Maroka koliko sam mu dao. Da sada mogu da mijenjam stvari - bio bi starter. Ali, nisam jedan od onih koji će sada da priča da bismo sigurno pobijedili zbog njega, ali ako gledam isključivo na to da li je zaslužio - jeste", rekao je Luis Enrike odgovarajući na pitanja navijača na "Tviču" o tome šta bi drugačije uradio na Svjetskom prvenstvu, da mu je ova pamet.

"Jednog igrača, čije ime neću reći... Jedan igrač nije bio ono što sam očekivao od njega i zamijenio bih ga za drugog", poručio je sada već bivši selektor Španije i time pokrenuo zabavu u domovini.

Mnogi smatraju da je mislio na Ansua Fatija, koga izuzetno poštuje kao fudbalera, međutim i dalje nije na nivou na kome je bio prije povrede. Smatralo se da će biti udarna igra Španije na Svjetskom prvenstvu, ali je sve utakmice odigrao dosta slabo i bio je jedan od najlošijih na meču protiv Maroka.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC