• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester ga platio 90 miliona evra, a on nije spreman! Trener progovorio: Van tima je, problemi su i fizički i mentalni

Autor Haris Krhalić

Džejdon Sančo nije na pripremama sa ekipom Junajteda i trenira individualno.

 Džejdon Sančo ne trenira sa ekipom Junajteda Izvor: Profimedia

Džejdon Sančo (22) došao je u Mančester junajted za 90 miliona evra iz Dortmunda, a sada nije spreman da pomogne ekipi. Zbog Svetskog prvenstva prekinuti su domaći šampionati, a on se nije našao ni na spisku reprezentacije Engleske za takmičenje u Kataru. Izgleda da postoje dodatni razlozi za to.

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera je u problemu, čak nije otputovao ni sa timom na pripremne utakmice u Španiju, već radi individualno u Holandiji. O tome je pričao i trener Erik ten Hag. "Nije dovoljno fit da bude sa timom. Kombinacija je fizičkih i mentalnih problema. Ponekad su tu okolnosti sa fitnesom i raspoloženjem. Sada je na posebnom programu i naš cilj je da ga vratimo u ekipu što je prije moguće", rekao je Ten Hag.

Šef struke "crvenih đavola" uvjeren je da će Džejdon da se vrati na nivo igre koja ga je krasila. "Ne mogu da spekulišem kada bi mogao da se vrati u ekipu. Na početku sezone davao je golove, asistencije, bio je ključni faktor u akcijama i onda se to dešavalo sve manje i manje. Nivo i kvalitet igre su opali i to se ponekad dešava,a da ne znate zašto. Upravo to sada radimo, istražujemo i želimo da vidimo gdje je problem i da ga vratimo u tim", zaključio je Ten Hag.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC