• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NI RIJEČ O SINIŠI MIHAJLOVIĆU, SAMO JEDNA FOTOGRAFIJA! Prozvali ih svi, pa su se KONAČNO OGLASILI o Srbinu - pogledajte!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I najtrofejniji italijanski klub oglasio se o Siniši Mihajloviću. Uradio je to posljednji i neshvatljivo skromno.

 Juventus se bez riječi oprostio od Siniše Mihajlovića Izvor: Gianluca Ricci / Zuma Press / Profimedia

Iako su mnogi više od 24 sata bili u čudu zato što je Juventus bio jedini tim koji nije odao poštu preminulom Siniši Mihajloviću, torinska "stara dama" se ipak oglasila. Na društvenoj mreži Tviter, najtrofejniji italijanski klub objavio je Mihajlovićevu fotografiju na video-bimu uoči svoje prijateljske utakmice protiv Arsenala ove subote.

Uz ovu fotografiju nije objavljena bilo kakva poruka, već su u Torinu slikom pokazali da poštuju veliku fudbalsku legendu i rivala protiv kojeg su vodili bitke skoro 30 godina. "Bilo je dovoljno samo sačekati pravi pozdrav Siniši... Kao i obično, vodila se beskorisna polemika", objavio je ispod ove objave jedan navijač Juventusa.

U međuvremenu, dok se čekalo da se Juventus objavi (a to još nije uradio na Instagramu, najpopularnijoj društvenoj mreži), od Mihajlovića se oprostio i klub Portdaun iz Sjeverne Irske, koji je podsjetio na to da je Siniši bio rival 1992. Svi su se pitali zašto Juventus uporno izbjegava da se oglasi, a onda je "stara dama" objavila fotografiju i vjerovatno zaustavila dalje kritike na svoj račun.

Juventus je do ove objave "okačio" samo fotografiju sa profila bivšeg predsjednika kluba Andree Anjelija, koji je "okačio" svoj pozdrav sa Mihajlovićem i kratku poruku: "Nisu samo slobodni udarci... Već i istinski slobodni duh". Napadač Juventusa, Srbin Dušan Vlahović, emotivno se oprostio od Siniše u petak, na dan njegove smrti. On je objavio emotivnu poruku i poručio Mihajloviću "Počivaj u miru ratniče, ljudino i šampione".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC