• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se najskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala: Dva velikana nude OGROMAN novac Juventusu, Vlahović čeka!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Supertalentovani srpski napadač Dušan Vlahović na meti je Čelsija i Mančester Junajteda!

 Čelsi i Mančester junajted žele Dušana Vlahovića Izvor: Profimedia

Srpski napadač Dušan Vlahović (22) izazvao je mnogo pažnje prošle zime kada je odlučio da iz Fiorentine pređe u redove najvećeg rivala Juventusa. Međutim, situacija u klubu iz Torina je jako turbulentna, pa bi mladi golgeter mogao da promijeni sredinu već ove zime.

Kako pišu strani medji Vlahović je već duže vremena na meti Čelsija i Mančester Junajteda. Tim iz Londona "kuburi" sa realizacijom i napadačima, jer od klasičnih devetki imaju samo Albanca Armanda Broju koji je teže povrijeđen i sada već veterana Pjera Emerika Obamejanga, tako da im je svježa krv i više nego potrebna. Dubok trag u redovima "plavaca" ostvarili su srpski fudbaleri Branislav Ivanović i Nemanja Matić, koji je nosio i dres Mančester Junajteda

Upravo "crveni đavoli" žele da plate 90.000.000 funti za Vlahovićeve usluge. Erik ten Hag ima znatno više rješenja u napadu od kolege na klupi Čelsija, ali svi napadači koji nose crveni dres nisu pokazali ono što je potrebno. Dodatna mogućnost koja dovodi do transfera Vlahovića je odlazak Kristijana Ronalda, koji će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Mogao bi eventualni transfer Dušana Vlahovića da uđe u istoriju, kao novi najskuplji transfer jednog srpskog fudbalera, a upravo on ga drži, jer ga je Juventus platio svojevremeno 75.000.000 evra. Ostaje da se vidi da li će mladi napadač rođen u Beogradu, krenuti putem svojih zemljaka Vidića, Ivanovića i Matića, te ostaviti dubok trag u Premijer ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC