• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantan snimak iz svlačionice: Mbape PSUJE PRED SAIGRAČIMA, selektor samo ćuti! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Kilijan Mbape centralna je figura nacionalnog tima Francuske, ali nije uspio da im donese još jednu titulu sa Mundijala.

 mbape psuje u svlačionici Izvor: Twitter/padreira_/printscreen

Na Svjetskom prvenstvu u Katar Argnetina je stigal do titule veličanstvenom pobejdom nad Francuskom, i pored nevjerovatne partije Kilijana Mbapea. Mladi Francuz je vraćao u meč svoj tim, a to na kraju nije bilo dovoljno. I pored njegova tri pogotka selekcija Didijea Dešana je poražena nakon lošijeg izvođenja penala...

Ni tada nije pomogao gol Kilijana Mbapea, a ofanzivac PSŽ-a i Francuske je pored pogodaka na terenu bio ključna figura i u svlačionici. Tokom poluvremena je preuzeo komandu od selektora i držao glavnu riječ saigračima, iako je tek nekoliko dana nakon turnira proslavio 24. rođendan. Mbape je vikao i psovao, objašnjavajući ostatku tima da moraju da se vrate u meč jer godinama neće imati ovakvu šansu!

"Ne možemo gore od ovoga. Moramo da se vratimo na teren i da to izvedemo. Primili smo dva gola, možemo da se vratimo. Je*ote, ovo je jednom u četiri godine, je*ote", govorio je Kilijan Mbape saigračima koji su nakon prvog dijela meča bili potpuno slomljeni. Argentina je bila ubjedljivo bolji tim u tom dijelu meča, a može se reći da je Francuska bila podređena i u prvih tridesetak minuta nastavka.

Ipak, Kilijan Mbape je uspio da vrati ekipu u meč. Golovima u 80. i 81. minutu poravnao je rezultat i finale odveo u produžetke, a zatim u 118. minutu izborio i penale. Najbolji igrač francuskog tima preuzeo je odgovornost i u prvoj seriji postigao gol sa bijele tačke, što je bilo četvrti put za veče da matira Emilijana Martineza, najboljeg golmana turnira. Ipak, nedovoljno za trijumf i drugu svjetsku titulu u karijeri.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC