• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan opet razbjesnio vjernike na Božić! Ibrahimović već pet godina provocira, a razlog je banalan!

Autor Haris Krhalić

I ove godine Zlatan Ibrahimović nije odstupio od svoje tradicije da na čudan način "čestita" Božić.

 Zlatan Ibrahimović čestitka za Božić Izvor: Instagram/ iamzlatanibrahimovic

Zlatan Ibrahimović već godinama na čudan način "čestita" Božić svim hrišćanskim vjernicima koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru. To je postala svojevrsna tradicija fudbalera u petoj deceniji koji voli da zaintrigira javnost kontroverznim objavama, koje nikada do sada nije javno ni objasnio, odnosno može samo da se zaključi da voli da izaziva pažnju "provocirajući" hrišćanske vjernike.

Ovoga puta, Zlatan Ibrahimović nije okačio srednji prst uz čestitku, kako je to znao da uradi prethodnih godina iz banalnog razloga, nego je čestitka uz njegovu fotografiju na kojoj je samo u šortsu i stoji u bokserskom ringu.

I ovoga puta je napisao "Merry ChristmaZ", stavljajući svoj zaštitni znak - slovo Z na kraj čestitke za Božić, dok je ovoga puta imao i dodatak: "Srećan Božić vama i vašim suprugama. Ćao!", napisao je švedski napadač, pokazujući pritom izvajano tijelo kakvim možda ne mogu da se pohvale ni njegovi mnogo mlađi saigrači.

Ibrahimović se inače nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama za Božić i prati NBA utakmice (gledao je susret Bruklina i Milvokija), pošto je trener Stefano Pioli dao igračima nekoliko slobodnih dana. Istovremeno, taj period će poslužiti Zlatanu i da se pripremi za drugi dio sezone jer je prvi propustio zbog teže povrede, pa bi tek u posljednjim mesecima takmičarske godine mogao da pomogne Milanu.

Do tada, pomalo mu je dosadno i "provocira" navijače. Nakon što je četiri godine zaredom kačio srednji prst (ko zna, možda je u tom položaju i ispod rukavice!), podigao je mnogo prašine i svi su se pitali zašto to radi i da li ismijava hrišćane?

Ibra dolazi iz mješovitog braka pošto mu je otac muslimanske, a majka katoličke vjere, ali je kod mnogih sporna fotografija protumačena kao "ismijavanje hrišćanske vjere". Razlog zbog kog Ibrahimović "kači" takvu poruku na društvene mreže je krajnje banalan - samo kako bi izazvao reakciju ljudi, pošto je vidio da mu je prvi put upalilo. Počelo je sve 2018. godine i očigledno je postalo tradicija. Reklo bi se da je Zlatan samo Zlatan, pa i u petoj deceniji.

Pogledajte kako su izgledale Zlatanove čestitke za Božić prethodnih pet godina, od kada je "uspostavio tradiciju":

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC