• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je s Vlahovićem!? Neće još na teren... Misteriozna povreda prepona, pojavila se i teorija zašto ne igra!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Juventus će još neko vrijeme biti bez Dušana Vlahovića, a postoji teorija da ne igra jer ga "čuvaju" za transfer ove zime.

 Misteriozna povreda Dušana Vlahovića Izvor: Kurir/Dado Đilas

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović povrijedio se krajem oktobra u dresu Juventusa, činilo se da je u pitanju sitnica i da će biti brzo spreman, međutim vidjeli smo da je "rovit" otišao na Svjetsko prvenstvo i da nije mogao da pomogne Srbiji u mjeri u kojoj je želio. Nastupio je na samo dvije utakmice, a čini se da se situacija pogoršala - pošto i dalje nije spreman da pomogne ekipi koju vodi Masimilijano Alegri.

Italijanski mediji pišu da Vlahovića i dalje muči povreda prepona i da bi zbog nje mogao da propusti prvi dio januara, što je iznenađenje u odnosu na prvobitne prognoze.

Vlahović će gotovo sigurno propustiti prvi meč godine sa Kremonezeom, međutim sada je neizvjestan i za susrete protiv Udinezea i Napolija, što će svakako napraviti ozbiljan problem Alegriju. Srpski napadač nije trenirao sa fudbalerima Juventusa otkako je završeno Svjetsko prvenstvo i nije mogao da pomogne ni na prijateljskoj utakmici protiv Rijeke, kada je postalo jasno da je povreda znatno ozbiljnija nego što se mislilo.

Posljednji meč za "staru damu" Vlahović je odigrao još 25. oktobra protiv Benfike, a taj susret mu neće ostati u lijepom sjećanju zbog povrede, ali i eliminacije Juventusa iz Lige šampiona.

Takođe, postoje i teorije da Vlahović ne igra jer ga Juventus čuva da bi ga prodao tokom zime pošto je otvorena istraga protiv kluba. S obzirom na to da je srpski napadač i najvrijedniji u torinskom klubu, mnogi smatraju da bi Vlahović mogao i da promijeni boje ako stigne prava ponuda na "Alijanc stadion".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC