• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DIREKTORKA SARAJEVA ZVALA MARKA NIKOLIĆA! Srpskog trenera iznenadio poziv iz PLBIH!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Marko Nikolić se zahvalio na ponudi Sarajeva, ali nema namjeru da se vraća u balkanski fudbal.

 Marko Nikolić odbio Sarajevo Izvor: Youtube/FK Sarajevo/mn press

Srpski trener Marko Nikolić bez kluba je više od godinu dana i ne planira "tek tako" da prihvata ponude, strpljivo čeka pravu - po mogućnosti iz "lige petice". Zbog toga nije prihvatio da se vrati u Partizan prošlog leta, dok je interesantno da ga je prethodnih dana kontaktirao još jedan klub sa Balkana.

U pitanju je Sarajevo, klub iz 41. lige po kvalitetu u Evropi, koji je optimistično pomislio da bi Nikolić preuzeo "bordo klub".

To je otkrila predsednica Sarajeva Ajla Alimanović, poručivši da je pre nego što je Robert Prosinečki iskočio kao kandidat, Marko Nikolić bio prioritet, međutim samo se zahvalio.

''Otvoreno ću reći s kim smo sve razgovarali. Jedan od prvih bio je Marko Nikolić, ali to nije realno. Razgovarali smo s Markom i zaključak je da je on veliki trener u usponu svoje internacionalne karijere. Targetira na 'lige petice' i takav je profil trenera da ga interesuje samo progres u karijeri i osvajanje titula s velikim evropskim klubovima", objasnila je Alimanović koja se nakon toga okrenula drugim rješenjima.

Pošto su Prosinečki i Kodro takođe dali negativan odgovor, za nasljednika Feđe Dudića ove zime određen je Mirza Varešanović, pošto je imao "odličan uvid u sve ono što je dobro i što nije dobro", poručila je predsjednica za "Sport Centar".

Podsjetimo, Nikolić je karijeru počeo još 2008. godine u RAdu, da bi potom vodio Vojvodinu, Partizan, Olimpiju, pa opet Partizan, Fehervar i na kraju Lokomotivu, koju je napustio posle "sabotiranja" rukovodstva. Vodio ih je na 62 utakmice i ostavio više nego dobar utisak, međutim prevagnule su nesportske stvari.

Ovo je inače Ajla Alimanović, predsjednica Sarajeva koja je ranije izjavljivala da i ne prati fudbal, a kojoj su navijači prethodnih sedmica čak prijetili smrću.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC