• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski napadač s dva gola izbacio tim iz Primere iz Kupa kralja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Uroš Milovanović je počeo da rešeta!

 Uroš Milovanović dao dva gola u Kupu kralja Izvor: MN PRESS

U meču Real Madrida sa četvrtoligašem na kraju ipak nismo vidjeli senzaciju u Kupu Kralja i Rodrigo je spasio "kraljevski klub" blamaže, ali su dva tima iz Primere ispala iz takmičenja. 

Elće je izgubio sa 1:0 od trećeligaša Seute, a junak pobjede je bio Rodri koji je u 44. minutu meča postigao pogodak, a drugu senzaciju u kupu priredio je Srbin! Napadač U21 reprezentacije Srbije Uroš Milovanović je sa dva gola izbacio Rajo Valjekano iz takmičenja!

Ovaj 190 centimetara visoki napadač je na prvom meču kao starter u ekipi Sportinga iz Hihona uspio da postigne prvi gol u 57. a onda drugi u 88. minutu i da timu sa sredine tabele Segunde obezbijedi prolazak dalje. 

Milovanović je rođen 2000. godine, počeo je fudbalom da se bavi u OFK Beogradu, a potom je kao jako mlad otišao u Levante. Vratio se u Srbiju gdje je bio član mlađih kategorija Crvene zvezde, a nakon ne tako impresivnih sezona u Grafičaru i Radničkom iz Niša potpisao je za Radnik iz Surdulice.

U ovom klubu je doživio pravu afirmaciju i nakon 14 golova na 58 utakmica prešao je u Sporting ljetos. Nije se naigrao u prvom dijelu sezone, ali je prvo u prošlom kolu kupa dao dva gola u dva minuta protiv Numansije, a sada je režirao veliku senzaciju u Kupu kralja i djeluje da će trener Sportinga Abelardo sada na njega računati kao na prvog napadača. A evo i njegovog gola u meču sa Numansijom:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC